reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Cześć dziewczynki mało mnie tu ale czasu brak praca dziecko dom i tak w kółko ;) ja w dalszym ciągu czekam na @ :/ mam nadzieję że pojawiły się u którejś dwie kreseczki :)

reklama
hej dziewczyny, mam pytanie co oznacza biały śluz taki gesty i jak sie go bierze w palce to sie robia takie grudki , czuję sie tam mokra???któraś tak miała?dodam ze nie mam infekcji
Ja tak miałam. Który dzień cyklu? Mi się tak taki biały, gęsty i strasznie dużo zaczal tydzień przed datą @. Okazało się, że jestem w ciąży ;)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jestem po wizycie i torbiel urosla. Leki nie dzialaja na mnie i w poniedzialek ide umowic sie na operacje. Musze Was opuscic bo niewiem kiedy wroce do staran. 3 mam za Was kciuki i zycze szybkiego zaciazenia.

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Jakie brałas leki?

Ja mialam 2x1 limetic. Na pierwszej kontroli po zabiegu lyzeczkowania okazalo sie ze mam torbiel 5.3cm :errr:

Ja tak miałam. Który dzień cyklu? Mi się tak taki biały, gęsty i strasznie dużo zaczal tydzień przed datą @. Okazało się, że jestem w ciąży ;)

22dc wedlug lekarza owulacje miałam 18.01, ale wedlug obserwacji sluzu to wystapil on 20.01 ( sluz jak jajko bialka kurzego)dodam ze pobolewaja mnie jajniki na zmiane ale bardziej prawy jakos i na piersiach mam duzo zylek chociaz nigdy tylu nie mialam, u lekarza bylam 23.01 i mowil ze wszystko dobrze niczego wiecej nie stwierdzil

22dc wedlug lekarza owulacje miałam 18.01, ale wedlug obserwacji sluzu to wystapil on 20.01 ( sluz jak jajko bialka kurzego)dodam ze pobolewaja mnie jajniki na zmiane ale bardziej prawy jakos i na piersiach mam duzo zylek chociaz nigdy tylu nie mialam, u lekarza bylam 23.01 i mowil ze wszystko dobrze niczego wiecej nie stwierdzil
Bo to cholernie wczesne jeszcze, żeby coś stwierdzić ;) poczekaj jeszcze kilka dni, może akurat coś z tego wyjdzie. Tak, jak mówiłam. Takie coś zaczęło mi się jakiś tydzień przed @ i tydzień po owu. Ja test robiłam 13dpo, 4 dni przed @ i wyszła już kreska. Oprócz takiego śluzu ciągnęła mnie tak jakby macica i bolały piersi. Wiec poczekaj jeszcze trochę i zrób test ;)

obu chociaż w tym cyklu jakos specjalnie nie liczylismy na dni plodne tylko robilismy to jak mielismy ochote i jakos sie na nic nie nastawiam:) poczekamy zobaczymy za jakies 11 dni powinna byc@ wiec czekam

reklama
Do góry