reklama
mala.wiedzma.
Fanka BB :)
Ja tak miałam. Który dzień cyklu? Mi się tak taki biały, gęsty i strasznie dużo zaczal tydzień przed datą @. Okazało się, że jestem w ciążyhej dziewczyny, mam pytanie co oznacza biały śluz taki gesty i jak sie go bierze w palce to sie robia takie grudki , czuję sie tam mokra???któraś tak miała?dodam ze nie mam infekcji
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Emkowa
Dziewczyny jestem po wizycie i torbiel urosla. Leki nie dzialaja na mnie i w poniedzialek ide umowic sie na operacje. Musze Was opuscic bo niewiem kiedy wroce do staran. 3 mam za Was kciuki i zycze szybkiego zaciazenia.
Jakie brałas leki?
Ja mialam 2x1 limetic. Na pierwszej kontroli po zabiegu lyzeczkowania okazalo sie ze mam torbiel 5.3cm
22dc wedlug lekarza owulacje miałam 18.01, ale wedlug obserwacji sluzu to wystapil on 20.01 ( sluz jak jajko bialka kurzego)dodam ze pobolewaja mnie jajniki na zmiane ale bardziej prawy jakos i na piersiach mam duzo zylek chociaz nigdy tylu nie mialam, u lekarza bylam 23.01 i mowil ze wszystko dobrze niczego wiecej nie stwierdzilJa tak miałam. Który dzień cyklu? Mi się tak taki biały, gęsty i strasznie dużo zaczal tydzień przed datą @. Okazało się, że jestem w ciąży
J
Jabłuszkowa
Gość
Nie. To rozluźnia stolec ułatwia wyproznianieA to nie jest na przeczyszczenie? Jak to działa? Pijesz i zaraz trzeba lecieć do toalety?
1
174974
Gość
O to muszę wypróbować koniecznie, bo nie chce niczego co będzie robiło taką wodę, bo to jeszcze bardziej nie przyjemne jak dla mnie. Złe wspomnienia po czopkach glicerynowych... [emoji31]Nie. To rozluźnia stolec ułatwia wyproznianie
1
174974
Gość
Obyś miała rację.To masz pecha do tych gości. Ale jestem pewna ze wszystko dobrze się skończy.
mala.wiedzma.
Bo to cholernie wczesne jeszcze, żeby coś stwierdzić poczekaj jeszcze kilka dni, może akurat coś z tego wyjdzie. Tak, jak mówiłam. Takie coś zaczęło mi się jakiś tydzień przed @ i tydzień po owu. Ja test robiłam 13dpo, 4 dni przed @ i wyszła już kreska. Oprócz takiego śluzu ciągnęła mnie tak jakby macica i bolały piersi. Wiec poczekaj jeszcze trochę i zrób test22dc wedlug lekarza owulacje miałam 18.01, ale wedlug obserwacji sluzu to wystapil on 20.01 ( sluz jak jajko bialka kurzego)dodam ze pobolewaja mnie jajniki na zmiane ale bardziej prawy jakos i na piersiach mam duzo zylek chociaz nigdy tylu nie mialam, u lekarza bylam 23.01 i mowil ze wszystko dobrze niczego wiecej nie stwierdzil
reklama
EklerkaDaria
Biedna ty, współczuje bardzo . Zdrowia życzę i wracaj szybko do nas!Dziewczyny jestem po wizycie i torbiel urosla. Leki nie dzialaja na mnie i w poniedzialek ide umowic sie na operacje. Musze Was opuscic bo niewiem kiedy wroce do staran. 3 mam za Was kciuki i zycze szybkiego zaciazenia.