reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Cześć dziewczynki mało mnie tu ale czasu brak praca dziecko dom i tak w kółko ;) ja w dalszym ciągu czekam na @ :/ mam nadzieję że pojawiły się u którejś dwie kreseczki :)

reklama
hej dziewczyny, mam pytanie co oznacza biały śluz taki gesty i jak sie go bierze w palce to sie robia takie grudki , czuję sie tam mokra???któraś tak miała?dodam ze nie mam infekcji
Ja tak miałam. Który dzień cyklu? Mi się tak taki biały, gęsty i strasznie dużo zaczal tydzień przed datą @. Okazało się, że jestem w ciąży ;)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jestem po wizycie i torbiel urosla. Leki nie dzialaja na mnie i w poniedzialek ide umowic sie na operacje. Musze Was opuscic bo niewiem kiedy wroce do staran. 3 mam za Was kciuki i zycze szybkiego zaciazenia.

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Jakie brałas leki?

Ja mialam 2x1 limetic. Na pierwszej kontroli po zabiegu lyzeczkowania okazalo sie ze mam torbiel 5.3cm :errr:

Ja tak miałam. Który dzień cyklu? Mi się tak taki biały, gęsty i strasznie dużo zaczal tydzień przed datą @. Okazało się, że jestem w ciąży ;)

22dc wedlug lekarza owulacje miałam 18.01, ale wedlug obserwacji sluzu to wystapil on 20.01 ( sluz jak jajko bialka kurzego)dodam ze pobolewaja mnie jajniki na zmiane ale bardziej prawy jakos i na piersiach mam duzo zylek chociaz nigdy tylu nie mialam, u lekarza bylam 23.01 i mowil ze wszystko dobrze niczego wiecej nie stwierdzil

22dc wedlug lekarza owulacje miałam 18.01, ale wedlug obserwacji sluzu to wystapil on 20.01 ( sluz jak jajko bialka kurzego)dodam ze pobolewaja mnie jajniki na zmiane ale bardziej prawy jakos i na piersiach mam duzo zylek chociaz nigdy tylu nie mialam, u lekarza bylam 23.01 i mowil ze wszystko dobrze niczego wiecej nie stwierdzil
Bo to cholernie wczesne jeszcze, żeby coś stwierdzić ;) poczekaj jeszcze kilka dni, może akurat coś z tego wyjdzie. Tak, jak mówiłam. Takie coś zaczęło mi się jakiś tydzień przed @ i tydzień po owu. Ja test robiłam 13dpo, 4 dni przed @ i wyszła już kreska. Oprócz takiego śluzu ciągnęła mnie tak jakby macica i bolały piersi. Wiec poczekaj jeszcze trochę i zrób test ;)

obu chociaż w tym cyklu jakos specjalnie nie liczylismy na dni plodne tylko robilismy to jak mielismy ochote i jakos sie na nic nie nastawiam:) poczekamy zobaczymy za jakies 11 dni powinna byc@ wiec czekam

reklama
Do góry