reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

@Natyyy dziękuję bardzo ;)
Dziwne uczucie gdy już wiesz, że za rok pojawi się 3 z przodu :p lata lecą ;)
A co do starań, to na prawdę byłby to wymarzony prezent :)

@Natyyy dziękuję bardzo ;)
Dziwne uczucie gdy już wiesz, że za rok pojawi się 3 z przodu :p lata lecą ;)
A co do starań, to na prawdę byłby to wymarzony prezent :)
Dziewczyny. 3 z przodu naprawdę niczego nie zmienia :) Ja już 7 rok z tą trujeczką a w głowie dalej 20;)

reklama
Jedz suszone śliwki i rano na czczo szklanka wody letniej przegotowanej. Na mnie działa mleko jak wypije bo mam nietolerancję laktozy i po godzinie kibelek murowany ;).
Jak twoja ręka? I jak wyniki psa? Jeśli pisałaś to przepraszam, musiało mi umknąć.
Z ręką już lepiej aczkolwiek dalej ścięgna bolą, rany się zagoiły, będą niezłe blizny... Dostałam list od weterynarza, że pies podejrzany jest o chorobę lub zakażenie wścieklizną. Poddany jest obserwacji która trwa 15 dni. Czyli nic nowego się nie dowiedziałam. Wiem tylko kto jest właścicielem. Okazało się, że to matka dwóch gości, których znam, tzn jej starszy syn złamał mi serce dobrych kilka lat temu a jej młodszy syn w tamtym roku wjechał nam w tył auta... Mam do nich pecha. Najlepsze, że mieszkają ponad 20km od mojej wsi. Tak czy inaczej na początku lutego powinnam mieć już wynik obserwacji psa.
A co do tego sposobu na szybką wizytę w WC, to mam tak po kawie. Wypija kawę i idę za moment na tron. [emoji23] Nie mam zaparć już na szczęście, odkąd właśnie pije kawę czyli już jakiś rok. :)

@Migdalove oczywiście poproszę ;)
Mój wiek niestety od dziś to 29 lat :D
Data następnej @ to 22 luty.
To będzie mój pierwszy cykl starań ( ale tak dopiero od maja :) )
Dzieci jeszcze nie mam.
Jestem z Leszna.
Moje imię jak w nicku, czyli Eliza ;)
To wszystkiego najlepszego! [emoji512]

Dziewczyny wpisze was max za godzinkę, bo czekam na obiad. Mój kochany znowu robi. :) Tzn obiadokolacje. [emoji23]

Dziewczyny jestem po wizycie i torbiel urosla. Leki nie dzialaja na mnie i w poniedzialek ide umowic sie na operacje. Musze Was opuscic bo niewiem kiedy wroce do staran. 3 mam za Was kciuki i zycze szybkiego zaciazenia.

dqpr3e5e7ell0w0u.png

ja polecam siemię lniane: 1 łyżka zalana gorącą wodą, odstawić na 10-15 minut
Ja kupuje ziarniste siemię lniane i miele w thermomixie na proszek, dwie łyżki zalewam szklanka wody i gotuję jakieś 5-10 minut, a później spijam glutki :) efekty były widoczne od pierwszego cyklu.

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jestem po wizycie i torbiel urosla. Leki nie dzialaja na mnie i w poniedzialek ide umowic sie na operacje. Musze Was opuscic bo niewiem kiedy wroce do staran. 3 mam za Was kciuki i zycze szybkiego zaciazenia.

dqpr3e5e7ell0w0u.png
O kurcze, bardzo mi przykro. :( Obyś tu do nas jak najszybciej wróciła, życzę dużo zdrowia i trzymam kciuki za operacje. Oby wszystko poszło dobrze. Przytulam! [emoji813]

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Bardzo mi przykro :( wiem co czujesz bo sama mam konsultacje 16 lutego i kwalifikacje do zabiwgu ale wiele lekarzy potwierdza,że po takim zabiegu są bardzo duże szanse na zajście w ciąże i tym sie pocieszam! Wysyłam buziaki :)

reklama
A u mnie dzisiaj 1dc przyszła @ narazie blade plamienie ale chyba się rozkręci :wściekła/y: zaczynam 5 cykl starań.

Do góry