reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
@Migdalove wpisz mnie kochana
Wiek - 22
Data @- 03.02.2018
Cykl starań - 5
Bezdzietna, Rzeszów
Witam Cię ja też Rzeszów :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Cześć dziewczyny :) witam się wieczornie :) dziś miałam lepszy dzień, a że leki na wymioty się kończą to póki jeszcze je mam to przerobiłam dziś 1,5kg mięsa mielonego.
Zrobiłam mielone, pulpety i sos do spaghetti. Podzieliłam na porcje i zamroziłam żeby moi Panowie mieli co jeść jak ja się znów będę źle czuć. Leków mam do poniedziałku, a wizyta u ginekologa w poniedziałek tydzień później.. już się boję.
Która teraz testuje w najbliższych dniach ?
Trzymam kciuki bardzo mocno ! I wysyłam ciążowe fluidy :* :*

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

@Kasienka3b trzymam kciuki!!! Mam nadzieje że szybko do nas wrócisz a jeszcze szybciej zobaczysz dwie kreseczki. Trzymaj się Kochana! Bądź dzielna. Bo my kobiety jesteśmy silne i zawsze damy rade!

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
pytam, bo piłam go kiedyś i super wpływał (razem ze zdrową dietą) na regularność moich cykli, ale piłam go święcie przekonana ze to tylko kwas foliowy [emoji14] teraz mam dylemat czy prenatal uno czy inofem, oba maja fajny skład, tylko powtarza się kwas foliowy, a nie chce przesadzić :|
Mam ten sam dylemat. Niby biore femibion a chciałabym spróbować jakiś miovarian lub ovarin ale one mają kwas foliowy. A w femibionie też kwas ale za to dużo innych witamin

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry