@Kasienka3b trzymaj się, trzymam kciuki żeby wszystko dobrze poszło, wracaj do nas szybko:*
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Leżałam w szpitalu w marcu z dziewczyną na jeden sali,ja na histeroskopie, a ona na torbiel na jajniku i pamiętam jak lekarz jej powiedzial,że po zabiegu jak najszybciej starać się o dziecko,bo ma bardzo duże szanse wtedy. Najgorzej,że marudziła,jakiego to faceta teraz złapać na dziecko,bo swojego nie miała...ale to już nie na temat .Dziewczyny jestem po wizycie i torbiel urosla. Leki nie dzialaja na mnie i w poniedzialek ide umowic sie na operacje. Musze Was opuscic bo niewiem kiedy wroce do staran. 3 mam za Was kciuki i zycze szybkiego zaciazenia.
Bardzo mi przykro . Trzymam kciuki za operację. Szybko wracaj do zdrowia i do nas chociaż przecież możesz nadal tu się udzielać jeśli masz ochotę i siły. Czekamy tu na Ciebie i wierzę, że wszystko będzie dobrze. Życzę Ci tego z całego serca.Dziewczyny jestem po wizycie i torbiel urosla. Leki nie dzialaja na mnie i w poniedzialek ide umowic sie na operacje. Musze Was opuscic bo niewiem kiedy wroce do staran. 3 mam za Was kciuki i zycze szybkiego zaciazenia.
Dopiszę dane.Trzyma kciuki za udana operacje.Na pewno
Bedzie wszystko dobrze.
Co do tabelki moje imie to Irmina wiek 37 lat
Dzieci to DZ-13lat ch-9lat.jestem z okolic Gdanska.teraz 2 cykl staran.
Jesli chodzi o zaparcia to jabłka i suszone sliwki i mak.naturalne metody.
A to nie jest na przeczyszczenie? Jak to działa? Pijesz i zaraz trzeba lecieć do toalety?Dicopeg z apteki
Stosuj te maści itp. To na pewno ulży, ale wyleczyć to nie wiem. Ja mam hemoroida, który powinien być usunięty operacyjnie. Przy każdym wypróżnieniu niestety wyłazi, ale ja go wciskam i z tym żyje, nie boli. Może jak urodzę drugie dziecko to zrobię z tym porządek.Tak byłam, tzn jak jeszcze nie miałam problemu z hemoroidami tylko właśnie z bardzo rzadkim wypróżnianiem (raz na dwa tygodnie), to lekarz dał mi posterisan w razie jakby zatwardzenie zrobiło ranki na odbycie. No a teraz to po zakończeniu antybiotyków miałam takie zatwardzenie (nie zaparcia), że cały zwieracz mi poraniło no i od tamtego czasu nie ma jak się wygoić bo codziennie się wypróżniam a do tego te zatwardzenia... Jeśli do końca tygodnia się problem nie skończy to pójdę do lekarza, nie bagatelizuje takich spraw.
To masz pecha do tych gości. Ale jestem pewna ze wszystko dobrze się skończy.Z ręką już lepiej aczkolwiek dalej ścięgna bolą, rany się zagoiły, będą niezłe blizny... Dostałam list od weterynarza, że pies podejrzany jest o chorobę lub zakażenie wścieklizną. Poddany jest obserwacji która trwa 15 dni. Czyli nic nowego się nie dowiedziałam. Wiem tylko kto jest właścicielem. Okazało się, że to matka dwóch gości, których znam, tzn jej starszy syn złamał mi serce dobrych kilka lat temu a jej młodszy syn w tamtym roku wjechał nam w tył auta... Mam do nich pecha. Najlepsze, że mieszkają ponad 20km od mojej wsi. Tak czy inaczej na początku lutego powinnam mieć już wynik obserwacji psa.
A co do tego sposobu na szybką wizytę w WC, to mam tak po kawie. Wypija kawę i idę za moment na tron. [emoji23] Nie mam zaparć już na szczęście, odkąd właśnie pije kawę czyli już jakiś rok.