Misza95
Moderator
@kobieta90 nastepny cykl będzie Twoj ❤
U mnie 5 dc i nadal kiepsko sie czuję...
U mnie 5 dc i nadal kiepsko sie czuję...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Infekcja to dobry znak [emoji23] witamy Cię serdecznieCześć kobitki:-) przygarniecie kolejną starającą się?;-) to mój dopiero drugi cykl i 27dc (cykle 28-31dniowe) i jak na złość przyplątała się infekcja:-(
Czytalam, ze tak dziala na niektore kobiety, dlatego skonsultuje sie chyba z ginem co on o tym mysli, moze zmniejsze dawke o polowe? Nie chce sie martwic na zapas, zobaczymy [emoji4] Wiktorka, dlugo je pilas? Ile czasu minelo zanim cykle wrocily do normy po odstawieniu?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Po co Cię opieprzać skoro każda z nas robi za wcześnie testy? ;-)Hej, poskarże sie dzisiaj sama na siebie i na swoja glupotę zrobilam test dzisiaj, 9 dpo 6 dni do @ i biel oczywiscie mnie oślepiła. Niby wiem, ze za szybki, ale juz nie mam nadzieji. Opierdzielcie mnie, prosze
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Bylam wyluzowana do dzisiaj. Mialam totalnie w dupie wszystko, no ale dzisiaj sie to zmienilo. Tak bywa..Dagaa czy Ty nie miałaś wyluzować w tym cyklu...? Masz nadzieję bo przecież jeszcze nie ma @.