reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Hej dziewczyny!

Czy mogę do was dołączyć? To mój 4 cykl starań. Nie mam jeszcze dzieci chciałabym wreszcie zobaczyć 2kreseczki. Czytam wasze forum i chyba trochę mi ulżyło, wiem że to źle zabrzmiało :sorry: ale tak to jest jak ciągle przychodzi zawód i @ :hmm:
Aktualnie mam 2 dni spóźnienia @ co jeszcze mi się nie zdażyło, ale test negatywny 2 dni temu, bolące piersi i ból jajników, a dzisiaj spokój tylko ogromny ból głowy.
Powtórz test koniecznie albo leć na betę jeśli masz możliwość :)

dqprj44jvvvhz460.png

reklama
Dzisiaj powtórzę test, a jutro beta mam nawet skierowanie. Pytanie do was jako test najlepiej zrobić o jakiej czułości, czytam to ma znaczenie? Zastanawiam się czy to że piję dużo wody nie zaburzy testu? Od kilku dni ciągle mnie suszy !

reklama
Do góry