Powtórz test koniecznie albo leć na betę jeśli masz możliwośćHej dziewczyny!
Czy mogę do was dołączyć? To mój 4 cykl starań. Nie mam jeszcze dzieci chciałabym wreszcie zobaczyć 2kreseczki. Czytam wasze forum i chyba trochę mi ulżyło, wiem że to źle zabrzmiało ale tak to jest jak ciągle przychodzi zawód i @
Aktualnie mam 2 dni spóźnienia @ co jeszcze mi się nie zdażyło, ale test negatywny 2 dni temu, bolące piersi i ból jajników, a dzisiaj spokój tylko ogromny ból głowy.
reklama
J
Jabłuszkowa
Gość
Aaa no znam ten ból. Ja mieszkam na wsi i tutaj też sa jakieś dziwne zasady pobieraniaWłaśnie nie mogę bo u mnie krew tylko w środy pobierają a w piątek są wyniki..
Ilma
Fanka BB :)
Dzisiaj powtórzę test, a jutro beta mam nawet skierowanie. Pytanie do was jako test najlepiej zrobić o jakiej czułości, czytam to ma znaczenie? Zastanawiam się czy to że piję dużo wody nie zaburzy testu? Od kilku dni ciągle mnie suszy !
J
Jabłuszkowa
Gość
Są te bardziej czule o czułości 10 i te normalne chyba 15. Zrób test lepiej rano z pierwszego porannego moczu. Chociaż ja bym w twoim przypadku chyba nawet do rana nie wytrzymała
10 i 25 :*Są te bardziej czule o czułości 10 i te normalne chyba 15. Zrób test lepiej rano z pierwszego porannego moczu. Chociaż ja bym w twoim przypadku chyba nawet do rana nie wytrzymała
Lipa !1 dc
Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ten cykl będzie Twój na 10000% !!!Ból niesamowity...
Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom