reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Dagaa11ja też byłam wyluzowana, im bliżej @ zaczynam robić sobie nadzieję. Staram się wtedy jednak czymś zająć jak radziła KatiNails. Już dostaję bzika bo piersi mnie wcale nie bolą a zazwyczaj o tym czasie dawały już o sobie znać...

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dagaa11ja też byłam wyluzowana, im bliżej @ zaczynam robić sobie nadzieję. Staram się wtedy jednak czymś zająć jak radziła KatiNails. Już dostaję bzika bo piersi mnie wcale nie bolą a zazwyczaj o tym czasie dawały już o sobie znać...

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
I tak jestem z siebie dumna, bo nie doszukuje sie w tym cyklu objawow wcale. Jedynie ten test dzisiaj... ah no trzeba czekac i tyle :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Bylam wyluzowana do dzisiaj. Mialam totalnie w dupie wszystko, no ale dzisiaj sie to zmienilo. Tak bywa..

Ja też byłam wyluzowana do dzisiaj... Tylko ja jeszcze zaczęłam analizować czy to jednak jest dobry moment, a może lepiej poczekać jeszcze parę miesięcy, bo to, bo tamto... A jednocześnie tak bardzo tego chcę już, teraz, natychmiast. I jeszcze bardziej się zakręcam w tym wszystkim, bo jednocześnie czekam i nie czekam na ten pozytyw, chcę i się boję, masakra:(

I tak jestem z siebie dumna, bo nie doszukuje sie w tym cyklu objawow wcale. Jedynie ten test dzisiaj... ah no trzeba czekac i tyle :)

Brawo dla Ciebie :) Trzymaj tak dalej. Ja na razie jestem dumna z siebie, że nie za testowałam bo w poprzednich miesiącach robiłam testy co chwilę. Gdy biel biła po oczach to ciągle się karmiłam gadką, że to jeszcze za wcześnie na pewno. Mnie tylko te piersi zastanawiają ale czekam do niedzieli. Będzie wtedy równy tydzień do @ i pewnie zaczną boleć. Czuję, że ten cykl jest nie udany, chociaż jest bardzo dziwny....

Po co Cię opieprzać skoro każda z nas robi za wcześnie testy? ;-)
Jestem już na APAP ekstra, taki ból silny był, aż na wymioty mi się zebrało. Brzuch i plecy strasznie bolały. Już dawno tak nie miałam.

Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez kilka razy umieralam z powodu @. Zanim spadła 1 kropla krwi miałam mega ścisk macicy, wymioty z bólu i podroz na SOR . potem kolejne 3 dni czułam się fatalnie. Podejrzewali ze torbiel pekla

reklama
Do góry