reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Jeśli chodzi o te plamienia to może powinnaś zbadać progesteron? Około 7/8 dni po owulacji. Może jego poziom jest za niski i trzeba wspomoc luteinką

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie ten niski progesteron też mi do głowy przyszedl bo 4 ostatnie okresy przed zajściem w ciążę miałam dość skąpe, o wiele bardziej skąpe niż zwykle, oraz na 2, 3 dni przed pojawial mi się śluz w kolorze kawy z mlekiem albo espresso. Wczesniej nigdy tego nie mialam. Niby dostalam duphaston jak mi sie plamienia w ciąży pojawily ale to za pozno chyba. 3 dni pozniej serduszko juz nie bilo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Ale mnie podbrzusze ciągnie... a raczej jeden jajnik, ten, z którego była owu. Na @ za wcześnie, tym bardziej, że bóle od 5 dni. Jak to nie ciąża, to się wkur...opatwie za te bezcelowe cierpienia :p
Też tak mam że odczuwam dziwne bóle w podbrzuszu i jakby czasem taki chwilowy mocny skurcz ... ja pier...du nie chce żadnych nieporzadanych objawów niech ktos je ode mnie zabierze o_O:D

@Wiktorka88 O, ja dlugo do dojrzewałam do odstawienia i decyzji o zakonczeniu kp. Jak już decyzja była podjęta to zdecydowanie i bez żalu. Cycuś zachorował- został pomalowany szminką w kolorze krwisto czerwonym cały i przylepuony plastrami. Dzieci mogły go do woli macać, smarować, dotykać i przytulać się i w zamian je szmianował. Rozumiały że chory, mleczko nie leci, jest woda. Jedynie na noc zostawilam plasterki zeby przy macaniu, trzymaniu nie brudził- bo tak rekompensiwały sobie odstawienie a ja im tej bliskości nie zabraniałam. Trwało to z tydzień, dwa, potem tylko plasterki na sutki, i stopniowo...tylko to 3 latki już były. A synek 7 miesiecy od razu na butle to bez provlemu.

Witaj @Elodia [*] dla twojego aniołka ...
Życzę ci bys szybko odzyskala sily i możliwości by postarać sie o maluszka poraz kolejny a może twoj aniołek zrobi ci niespodzianke i wróci do ciebie z braciszkiem lub siostrzyczka
Wczoraj bądź przedwczoraj miałam przeczucie, że tym razem czeka nas podwójne szczęście. Ale by był numer, gdyby tak też się stało. I takie jeszcze myśli i przeczucia, że uda się najpóźniejw 3cs. Pożyjemy, zobaczymy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Sluchajcie postanowilam zrobic test owulacujny mimo, ze poronilam dopiero tydzien temu, ale cos mnie klulo w brzuchu i oto wynik
1513384124-7341ce6ffb8a2630-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry