reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

@Elodia Pewnie po skalpelu jeszcze dłużej... Jak się człowiek nie może zdecydować czy się w końcu starać czy nie (jak ja), to życie decyduje za niego. I teraz nie ma bata, trzeba czekać.
@KatiNails grunt, że się uspokoilas ;)

reklama
Następnym razem proszę mi do tyłka nakopac jak będę świrować!!! Przyrost 200% prawie !
1513412690-097430b70a3b7436-aaaaaa.png

ckaiyx8d63pd6voi.png
Ohh Ty niecierpliwa :) super że beta tak pięknie rośnie!! [emoji173]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj bądź przedwczoraj miałam przeczucie, że tym razem czeka nas podwójne szczęście. Ale by był numer, gdyby tak też się stało. I takie jeszcze myśli i przeczucia, że uda się najpóźniejw 3cs. Pożyjemy, zobaczymy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
W poprzednim cyklu miałam dwa pęcherzyki dominujące i też myślalam o blizniakach. Na początku pewnie ciężko z dwoma niemowlakami ale myśle że dalibyśmy z mężem rade hehe . No to trzymam kciuki zeby Ci się przytrafiły tym razem dwa bąbelki [emoji8]

Witam się w 19 dc :)
Zaczął mnie brzuch boleć jak na @, więc pewnie nadejdzie w ciągu najbliższych dni
@KatiNails super, że beta rośnie, dbaj o siebie :)
@Elodia przykro mi z powodu straty maluszka, ale życzę żebyś szybko ujrzała dwie kreseczki
Ja też mam problemy tarczycowe. U mnie są początku hashi tak to endo okeśliła, bo ft4 w normie, AntyTPO w normie tylko AntyTg podwyższone. No i tsh jak robiłam badania 17 listopada było na poziomie 3,66. Aktualnie biorę euthyrox 50 od poniedziałku do piątku i 75 w weekendy. Endo chce żeby mi tsh spadło poniżej 2.

W poprzednim cyklu miałam dwa pęcherzyki dominujące i też myślalam o blizniakach. Na początku pewnie ciężko z dwoma niemowlakami ale myśle że dalibyśmy z mężem rade hehe . No to trzymam kciuki zeby Ci się przytrafiły tym razem dwa bąbelki [emoji8]

Też Ci życzę bliźniaków :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Dzień dobry!
Kati, strachajło, fajnie, że beta tak pedzi ;) a to jeszcze przed terminem @ ! Odetchnij i ciesz się dobrym samopoczuciem :)

@Elodia... i inne dziewczyny, ktore maja do zrzucenia, a nie sa w ciazy... moze by tak sie wzajwmnie pomotywowac? Od razu zaznaczam, ze jesli chodzi o cwiczenia, to ja odpadam.
przyłączam się:)ją z ćwiczeniami:)tym bardziej że ćwiczenia pomagają w pękaniu pęcherzyków:)
Następnym razem proszę mi do tyłka nakopac jak będę świrować!!! Przyrost 200% prawie !
1513412690-097430b70a3b7436-aaaaaa.png

ckaiyx8d63pd6voi.png
Kati bardzo się cieszę i rozumiem Cię doskonale.nasza świadomość wzrasta i tak jak przy pierwszej ciąży byłam spokojna teraz też bym pewnie chodziła sprawdzała.odpoczywaj kochana:*nic się już nie stresuj będzie wszystko ok

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny :) my byliśmy dziś oglądać mieszkanie do kupienia w stanie developerskim... 64 m. 3 pokoje. Fajne :D ale... Kuwa w salonie mało okno a w oknie co??? Lampa!!!!!! No kto to wymyślił?? Rodzice rezygnują z tego mieszkania i będą się pytać czy wyżej nie ma tego samego (wyżej już większe okna i ponad lampa!) . Winda tam jest, blok będą oddawać w styczniu więc wyższe piętro to nie problem (blok ma poziomy od 0 do 5).

ckaiyx8d63pd6voi.png

@KatiNails super że beta rośnie tak pięknie! [emoji813] trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie. :) dbajcie o siebie :)
My wróciliśmy że szkoły. Babka od matematyki jest taka w porządku, że najpierw rozwiązała z nami zadania na tablicy a później prawie takie same mieliśmy na teście z czego mogliśmy zaglądać do zeszytu. Uff myślę że będzie ok. Jutro ustny z matmy więc za chwilę zabieramy się do nauki. Z fizyki porażka, babka naprawdę jest dziwna, fizykę ma za najważniejszy przedmiot i ciężko u niej będzie jak ktoś nie ma głowy do tego przedmiotu, dzisiaj dostałam niestety 2- a ściągałam od mojego, nie zgadniecie jaką ocenę dostał... Dostał jedynkę! Taka sama sytuacja u koleżanki z przodu, ona wszystko napisała, pomogła koledze z ławki on dostał 3 a ona 1 chociaż identycznie mieli napisane... Dodam, że mogliśmy sobie pomagać. Oj nie wiem jak to będzie... Z historii dopiero w styczniu sprawdzian jakikolwiek także luz. :D W Elblągu tak pięknie śnieg sypał
1513440834-5898d48f30b55803-aaaaaa.jpeg

A w Malborku za to deszcz i śnieg i nawet nie widać śniegu tylko same błoto... Dobrze, że wczoraj nie pojechaliśmy na myjnie bo TK nie miało by sensu.
U mnie 4dc, mam niecne plany co do tej Provery... Przeszło mi przez myśl że może by jej nie brać... Ale w sumie po coś mi je lekarz przepisał... Tak bardzo chciałabym ujrzeć już dwie śliczne kreski. Przed świętami może podjadę dla samej siebie zrobić badania krwi pod kierunkiem tarczycy. Jestem ciekawa jak to wygląda.
Jak Wam mija weekend? Któraś testuje niebawem?

Link do: Lista.xlsx

reklama
Do góry