reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Witam.....można się dołączyć? :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Witamy [emoji8] napisz coś o sobie :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj! Pewnie, że tak! Rozgość się u nas. :) Zapraszam Cię do naszej tabelki tnij.at/starania2018 dopisz się do niej, a jeśli będziesz miała z tym problem napisz do mnie, chętnie pomogę. :) Napisz nam coś o sobie. :)
Co o mnie....jak widać w sygnaturce, 10 hrudnia straciłam maluszka. Serduszko przestało bić. A staraliśmy się 9 cykli :-( Miałam zabieg tak że 3 miesiące na staranka muszę odczekać. Zamierzamy zacząć ponowne staranka między marcem a czerwcem :-) tak że dopisuję się do Was.
Co do tabelki, to póki co nie wiem jeszcze kiedy będę miała pierwszy okres po zabiegu, ale jak już nadejdzie, to do tabelki się dopiszę.
A co jeszcze o mnie...mam dziesięcioletnią córkę z poprzedniego związku. Mega gaduła i ma takie pomysły, że głowa boli :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Co o mnie....jak widać w sygnaturce, 10 hrudnia straciłam maluszka. Serduszko przestało bić. A staraliśmy się 9 cykli :-( Miałam zabieg tak że 3 miesiące na staranka muszę odczekać. Zamierzamy zacząć ponowne staranka między marcem a czerwcem :-) tak że dopisuję się do Was.
Co do tabelki, to póki co nie wiem jeszcze kiedy będę miała pierwszy okres po zabiegu, ale jak już nadejdzie, to do tabelki się dopiszę.
A co jeszcze o mnie...mam dziesięcioletnią córkę z poprzedniego związku. Mega gaduła i ma takie pomysły, że głowa boli :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Przykro mi z powodu straty. Mam nadzieje że szybko Ci się uda znów ujrzeć dwie kreseczki i że wszystko będzie dobrze. Musi być!

Widzę że Wy tu o wadze....koszmarnie przytyłam podczas ostatnich miesięcy. Obecnie ważę 76kilo a mam 1.77m wzrostu.do początku staranek bym dyszkę chciała zrzucić a tu święta po drodze :-/ więc pewnie od Nowego Roku zabiorę się za siebie. Jestem też na etapie zmiany pracy tak że do marca / czerwca zleci mi szybko czas.

f2wlk6nllyt56xuu.png

f2wlk6nllyt56xuu.png

Bardzo mi przykro ze straty maluszka. :( Ja aktualnie też mam przerwę w staraniach, do marca, biorę lek provera i nie jest wskazane zajście w ciążę. W suwaczku ślubnym masz aż dwie bliskie mi rzeczy - motocykle i właśnie zamek Malborski, albo jestem ślepa, ale serio myślę że to właśnie nasz Krzyżacki. :D

Widzę że Wy tu o wadze....koszmarnie przytyłam podczas ostatnich miesięcy. Obecnie ważę 76kilo a mam 1.77m wzrostu.do początku staranek bym dyszkę chciała zrzucić a tu święta po drodze :-/ więc pewnie od Nowego Roku zabiorę się za siebie. Jestem też na etapie zmiany pracy tak że do marca / czerwca zleci mi szybko czas.

f2wlk6nllyt56xuu.png

O widze że jesteś rownież wysoka jak ja :) chociaz wolałabym mieć te kilka cm mniej hehe

reklama
Same szprychy tutaj :D
Aggs schudniesz jak unormujesz hormony. Ja przez hashi miałam do przodu 25 kg (wtedy jak tsh było 31), a teraz już jest ok :)

Do góry