reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Jeśli chodzi o te plamienia to może powinnaś zbadać progesteron? Około 7/8 dni po owulacji. Może jego poziom jest za niski i trzeba wspomoc luteinką

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie ten niski progesteron też mi do głowy przyszedl bo 4 ostatnie okresy przed zajściem w ciążę miałam dość skąpe, o wiele bardziej skąpe niż zwykle, oraz na 2, 3 dni przed pojawial mi się śluz w kolorze kawy z mlekiem albo espresso. Wczesniej nigdy tego nie mialam. Niby dostalam duphaston jak mi sie plamienia w ciąży pojawily ale to za pozno chyba. 3 dni pozniej serduszko juz nie bilo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Ale mnie podbrzusze ciągnie... a raczej jeden jajnik, ten, z którego była owu. Na @ za wcześnie, tym bardziej, że bóle od 5 dni. Jak to nie ciąża, to się wkur...opatwie za te bezcelowe cierpienia :p
Też tak mam że odczuwam dziwne bóle w podbrzuszu i jakby czasem taki chwilowy mocny skurcz ... ja pier...du nie chce żadnych nieporzadanych objawów niech ktos je ode mnie zabierze o_O:D

@Wiktorka88 O, ja dlugo do dojrzewałam do odstawienia i decyzji o zakonczeniu kp. Jak już decyzja była podjęta to zdecydowanie i bez żalu. Cycuś zachorował- został pomalowany szminką w kolorze krwisto czerwonym cały i przylepuony plastrami. Dzieci mogły go do woli macać, smarować, dotykać i przytulać się i w zamian je szmianował. Rozumiały że chory, mleczko nie leci, jest woda. Jedynie na noc zostawilam plasterki zeby przy macaniu, trzymaniu nie brudził- bo tak rekompensiwały sobie odstawienie a ja im tej bliskości nie zabraniałam. Trwało to z tydzień, dwa, potem tylko plasterki na sutki, i stopniowo...tylko to 3 latki już były. A synek 7 miesiecy od razu na butle to bez provlemu.

Witaj @Elodia [*] dla twojego aniołka ...
Życzę ci bys szybko odzyskala sily i możliwości by postarać sie o maluszka poraz kolejny a może twoj aniołek zrobi ci niespodzianke i wróci do ciebie z braciszkiem lub siostrzyczka
Wczoraj bądź przedwczoraj miałam przeczucie, że tym razem czeka nas podwójne szczęście. Ale by był numer, gdyby tak też się stało. I takie jeszcze myśli i przeczucia, że uda się najpóźniejw 3cs. Pożyjemy, zobaczymy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Sluchajcie postanowilam zrobic test owulacujny mimo, ze poronilam dopiero tydzien temu, ale cos mnie klulo w brzuchu i oto wynik
1513384124-7341ce6ffb8a2630-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry