reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Zlecenie wprowadzone, to czekam na wyniki...
Mój stary się wkurzs że sieje panikę, że miałam objawy zagnieżdżania to jak się już zarodek zagnieździł to przestałam czuć. Ze po terminie @ pewnie przyjdą objawy ciąży... Tylko on nie rozumie że ja od początku ciąży z Aleksem fatalnie się czułam i dlatego ten brak objawów mnie niepokoi..

ckaiyx8d63pd6voi.png

@Elodia czy lekarz jasno Ci określił jak szybko po konizacji możesz się starać o dziecko? Też mnie to czeka początkiem stycznia, a z tego wszystkiego zapomnialam zapytać jak szybko można zacząć starania... Domyślam się, że pewnie kilka tygodni, tylko kwestia ile mniej więcej.

@Elodia czy lekarz jasno Ci określił jak szybko po konizacji możesz się starać o dziecko? Też mnie to czeka początkiem stycznia, a z tego wszystkiego zapomnialam zapytać jak szybko można zacząć starania... Domyślam się, że pewnie kilka tygodni, tylko kwestia ile mniej więcej.
Moglam po 6 rygodniach zacząć dzialac. Z tym ze ja mialam elektrokonizację czyli bardziej wypalankę , a nie samo krojenie skalpelem.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Kati to chyba dopiero początki? Ile synek ma?
Ja całą ciążę czułam się super więc może i Ty tak będziesz teraz miała.
Aggs nie za jasna ta kreska ?

reklama
Do góry