reklama
Zlecenie wprowadzone, to czekam na wyniki...
Mój stary się wkurzs że sieje panikę, że miałam objawy zagnieżdżania to jak się już zarodek zagnieździł to przestałam czuć. Ze po terminie @ pewnie przyjdą objawy ciąży... Tylko on nie rozumie że ja od początku ciąży z Aleksem fatalnie się czułam i dlatego ten brak objawów mnie niepokoi..
Mój stary się wkurzs że sieje panikę, że miałam objawy zagnieżdżania to jak się już zarodek zagnieździł to przestałam czuć. Ze po terminie @ pewnie przyjdą objawy ciąży... Tylko on nie rozumie że ja od początku ciąży z Aleksem fatalnie się czułam i dlatego ten brak objawów mnie niepokoi..
Elodia
Fanka BB :)
Moglam po 6 rygodniach zacząć dzialac. Z tym ze ja mialam elektrokonizację czyli bardziej wypalankę , a nie samo krojenie skalpelem.@Elodia czy lekarz jasno Ci określił jak szybko po konizacji możesz się starać o dziecko? Też mnie to czeka początkiem stycznia, a z tego wszystkiego zapomnialam zapytać jak szybko można zacząć starania... Domyślam się, że pewnie kilka tygodni, tylko kwestia ile mniej więcej.
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Wiktorka88 O
Kati to chyba dopiero początki? Ile synek ma?
Ja całą ciążę czułam się super więc może i Ty tak będziesz teraz miała.
Aggs nie za jasna ta kreska ?
Ja całą ciążę czułam się super więc może i Ty tak będziesz teraz miała.
Aggs nie za jasna ta kreska ?
reklama
wisienka94
Test jeszcze negatywny więc na spokojnie możesz codziennie sprawdzać czy krecha ciemniejeSluchajcie postanowilam zrobic test owulacujny mimo, ze poronilam dopiero tydzien temu, ale cos mnie klulo w brzuchu i oto wynik
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom