reklama
Zgadzam się, tylko monitoring albo temperatura+obserwacja śluzu(z dokładnością do ok. 3 dni). Licząc dni to można określić tylko wstecznie, bo 2 faza ma stałą długość, pierwsza się zmienia.Dziewczyny, żadna aplikacja nie pokaże wam dokłądnej czy nawet przybliżonej daty owulacji, to zbyt indywidualny proces.
Mnie nie zdziwisz Sama myślałam najpierw że będę karmić rok, potem że 1.5 roku. A teraz, jak minęło 1.5 to nie widzę końca Chciałabym do 2 lat. Z drugiej strony nie wyobrażam sobie tandemu, mam nadzieję że przy ewentualnej ciąży sam zrezygnuje...Hej ja po jaselkach w przedszkolu
Było o karmieniu piersią - pewnie Was zdziwie, ale ja nadal karmię Nie codziennie i tylko do snu, ale jednak mała powoli zaczyna rezygnować, więc mam nadzieję, że to już końcowa
wisienka94
Fanka BB :)
Te z allegro tez mam ale one to mi wgl nie pokazywały drugiej kreskiJa moje schowalam A mam ich mnóstwo bo zamówiłam z allegro niech czekają na dobre czasy. Może jeszcze kiedyś spróbuje [emoji12]
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Aha no widzisz. Ja przestałam testować przed sama owulacja. Dziś zrobiłam dla fanu i była słaba kreska testowa a mam 26 dc także może moje też wadliwe [emoji12]Te z allegro tez mam ale one to mi wgl nie pokazywały drugiej kreski
wisienka94
Ogólnie poziom lh w 2 fazie cyklu się utrzymuje tez na jakis tam poziomie wiec slaba kreska moze wyjsc.Aha no widzisz. Ja przestałam testować przed sama owulacja. Dziś zrobiłam dla fanu i była słaba kreska testowa a mam 26 dc także może moje też wadliwe [emoji12]
@wisienka94 wolałabym te dwie kreseczki zobaczyć na ciążowym[emoji13][emoji13]
wisienka94
No ja tez bym chciala baaardzo baaardzo !!! Ale nie moge sie tak nakrecic w tym cyklu tak jak w poprzednim bo wkoncu do psychiatryka będe musiala sie wybrac@wisienka94 wolałabym te dwie kreseczki zobaczyć na ciążowym[emoji13][emoji13]
Oj mnie też wywioza tym bardziej z moimi "objawami [emoji23][emoji23][emoji23]No ja tez bym chciala baaardzo baaardzo !!! Ale nie moge sie tak nakrecic w tym cyklu tak jak w poprzednim bo wkoncu do psychiatryka będe musiala sie wybrac
wisienka94
U mnie faza objawow zaczyna sie tak tydzień po owu. Narazie to oczekiwanie na bol jajnika i sluz plodny hihiOj mnie też wywioza tym bardziej z moimi "objawami [emoji23][emoji23][emoji23]
reklama