reklama
Zgadzam się, tylko monitoring albo temperatura+obserwacja śluzu(z dokładnością do ok. 3 dni). Licząc dni to można określić tylko wstecznie, bo 2 faza ma stałą długość, pierwsza się zmienia.Dziewczyny, żadna aplikacja nie pokaże wam dokłądnej czy nawet przybliżonej daty owulacji, to zbyt indywidualny proces.
Mnie nie zdziwiszHejja po jaselkach w przedszkolu
Było o karmieniu piersią - pewnie Was zdziwie, ale ja nadal karmięNie codziennie i tylko do snu, ale jednak
mała powoli zaczyna rezygnować, więc mam nadzieję, że to już końcowa
![]()
wisienka94
Fanka BB :)
Te z allegro tez mam ale one to mi wgl nie pokazywały drugiej kreskiJa moje schowalam A mam ich mnóstwo bo zamówiłam z allegro niech czekają na dobre czasy. Może jeszcze kiedyś spróbuje [emoji12]
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Aha no widzisz. Ja przestałam testować przed sama owulacja. Dziś zrobiłam dla fanu i była słaba kreska testowa a mam 26 dc także może moje też wadliwe [emoji12]Te z allegro tez mam ale one to mi wgl nie pokazywały drugiej kreski
wisienka94
Ogólnie poziom lh w 2 fazie cyklu się utrzymuje tez na jakis tam poziomie wiec slaba kreska moze wyjsc.Aha no widzisz. Ja przestałam testować przed sama owulacja. Dziś zrobiłam dla fanu i była słaba kreska testowa a mam 26 dc także może moje też wadliwe [emoji12]
@wisienka94 wolałabym te dwie kreseczki zobaczyć na ciążowym[emoji13][emoji13]
wisienka94
No ja tez bym chciala baaardzo baaardzo !!! Ale nie moge sie tak nakrecic w tym cyklu tak jak w poprzednim bo wkoncu do psychiatryka będe musiala sie wybrac@wisienka94 wolałabym te dwie kreseczki zobaczyć na ciążowym[emoji13][emoji13]
Oj mnie też wywioza tym bardziej z moimi "objawami [emoji23][emoji23][emoji23]No ja tez bym chciala baaardzo baaardzo !!! Ale nie moge sie tak nakrecic w tym cyklu tak jak w poprzednim bo wkoncu do psychiatryka będe musiala sie wybrac
wisienka94
U mnie faza objawow zaczyna sie tak tydzień po owu. Narazie to oczekiwanie na bol jajnika i sluz plodny hihiOj mnie też wywioza tym bardziej z moimi "objawami [emoji23][emoji23][emoji23]
reklama