reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Dziewczyny, żadna aplikacja nie pokaże wam dokłądnej czy nawet przybliżonej daty owulacji, to zbyt indywidualny proces. Ja przetestowałam wszystkie aplikacje jakie tylko były i polecam tylko jedną WomanLog, naj naj najlepsza! :)

reklama
Ja mam Flo i Mój kalendarzyk. Mój kalendarzyk mam już od początku starań a nawet dłużej a Flo dopiero od niedawna.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) ja po jaselkach w przedszkolu :)
Było o karmieniu piersią - pewnie Was zdziwie, ale ja nadal karmię :) Nie codziennie i tylko do snu, ale jednak :) mała powoli zaczyna rezygnować, więc mam nadzieję, że to już końcowa :p

No tak ale testy owulacyjne pokażą Ci że możesz mieć owulacje miej więcej za 24 h ale czy pęcherzyki pękł czy nie to już nie pokaze więc wolę patrzeć na śluz. A z szyjka to na pewno bym nie ogarnęła [emoji12][emoji12]

Powiedziałam mojemu lekarzowi że robie testy owu a on powiedział właśnie że to nie jest miarodajne i że już lepiej mierzyć tą temperature :)

Wykorzystam jeszcze te co mam :) ale i tak mam monitoring więc i tak wiem mniej wiecęj kiedy mamy się starać. Ale lubie te testy heh :)

No u mnie okazały się miarodajne :) raz że czuje owu, dwa że wtedy były [emoji179][emoji179] i się udało [emoji14]

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Do góry