reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Ja moje schowalam A mam ich mnóstwo bo zamówiłam z allegro niech czekają na dobre czasy. Może jeszcze kiedyś spróbuje [emoji12]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, żadna aplikacja nie pokaże wam dokłądnej czy nawet przybliżonej daty owulacji, to zbyt indywidualny proces.
Zgadzam się, tylko monitoring albo temperatura+obserwacja śluzu(z dokładnością do ok. 3 dni). Licząc dni to można określić tylko wstecznie, bo 2 faza ma stałą długość, pierwsza się zmienia.

Hej :) ja po jaselkach w przedszkolu :)
Było o karmieniu piersią - pewnie Was zdziwie, ale ja nadal karmię :) Nie codziennie i tylko do snu, ale jednak :) mała powoli zaczyna rezygnować, więc mam nadzieję, że to już końcowa :p
Mnie nie zdziwisz:) Sama myślałam najpierw że będę karmić rok, potem że 1.5 roku. A teraz, jak minęło 1.5 to nie widzę końca;) Chciałabym do 2 lat. Z drugiej strony nie wyobrażam sobie tandemu, mam nadzieję że przy ewentualnej ciąży sam zrezygnuje...

Ja moje schowalam A mam ich mnóstwo bo zamówiłam z allegro niech czekają na dobre czasy. Może jeszcze kiedyś spróbuje [emoji12]

Te z allegro tez mam ale one to mi wgl nie pokazywały drugiej kreski :)

Te z allegro tez mam ale one to mi wgl nie pokazywały drugiej kreski :)

Aha no widzisz. Ja przestałam testować przed sama owulacja. Dziś zrobiłam dla fanu i była słaba kreska testowa a mam 26 dc także może moje też wadliwe [emoji12]

Aha no widzisz. Ja przestałam testować przed sama owulacja. Dziś zrobiłam dla fanu i była słaba kreska testowa a mam 26 dc także może moje też wadliwe [emoji12]

Ogólnie poziom lh w 2 fazie cyklu się utrzymuje tez na jakis tam poziomie wiec slaba kreska moze wyjsc.

No ja tez bym chciala baaardzo baaardzo !!! Ale nie moge sie tak nakrecic w tym cyklu tak jak w poprzednim bo wkoncu do psychiatryka będe musiala sie wybrac

Oj mnie też wywioza tym bardziej z moimi "objawami [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Ja mam 26 dc a ostatnio mój test był pozytywny 29 dc. A u mnie faza objawów też tak jakoś bo parę dni przed miesiączka.

Do góry