reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Ale mnie podbrzusze ciągnie... a raczej jeden jajnik, ten, z którego była owu. Na @ za wcześnie, tym bardziej, że bóle od 5 dni. Jak to nie ciąża, to się wkur...opatwie za te bezcelowe cierpienia :p

reklama
Ale mnie podbrzusze ciągnie... a raczej jeden jajnik, ten, z którego była owu. Na @ za wcześnie, tym bardziej, że bóle od 5 dni. Jak to nie ciąża, to się wkur...opatwie za te bezcelowe cierpienia :p
Kurczę właśnie ja mam tak od dwóch dni a jeszcze parę dni do miesiączki i do tego mleczny śluz.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mam żadnego potwierdzenia kiedy była owu tylko własne obserwację a tego wynika że owu była tydzień temu. Dziś 26 dc.

Pewna na 100% nie jestem. Jak pisałam wcześniej ja nie monitoruje nie używam testów owulacyjnych i nie mierze temp. Wiem tylko że miałam plodny śluz.

Pewna na 100% nie jestem. Jak pisałam wcześniej ja nie monitoruje nie używam testów owulacyjnych i nie mierze temp. Wiem tylko że miałam plodny śluz.

To zrob test ciazowy moze... i daj od razu znac! Trzymam kciuki.
Tylko kup taki dosc czuly, te czule mozna robic juz 6 dni przed spodziewanym terminem @

To zrob test ciazowy moze... i daj od razu znac! Trzymam kciuki.
Tylko kup taki dosc czuly, te czule mozna robic juz 6 dni przed spodziewanym terminem @
Nieeee w trakcie moich starań zrobiłam już dużo testów i już wiem że jednak warto jeszcze trochę poczekać. Nie chce się nakręcac [emoji21][emoji21]

Ja już powoli szykuje się do spania, kąpiel i do łóżka. Trzymajcie za mnie i mojego narzeczonego kciuki, jutro 4 lekcje fizyki, 4 historii i 2 matematyki, no a co za tym idzie sprawdziany. Oby wszystko poszło dobrze.

Link do: Lista.xlsx

reklama
No ja już po wizycie. Jest jeden pęcherzyk 13mm na lewym jajniku. We wtorek znów kontrola czy ładnie rośnie :)

bardzo dobra wiadomość:)super!!!!
Ja mam to samo. I juz testy ciazowe robie, bo a noz... a potem przyhodzi @ i mam chwile zwatpienia, ze jested do niczego, ze nawet dziecka splodzic nie potrafie.

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom