reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Ja byłam teraz po poronienie u lekarza i powiedział żeby się starać a jak nie wyjdzie przez kolejne pół roku to wtedy zacznie działać. Monitoring cyklu itd. Narazie mam czekać.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie chciałam na nic czekac i od samego poczatku zaczęłam z monitoringiem. A to ze względu na nieregularne miesiączki. Ciesze się że od razu to sprawdziliśmy i działamy bo tak to niewiadomo ile bym sie starala bez wspomagania i nic by z tego nie bylo

reklama
Ja byłam teraz po poronienie u lekarza i powiedział żeby się starać a jak nie wyjdzie przez kolejne pół roku to wtedy zacznie działać. Monitoring cyklu itd. Narazie mam czekać.

A sama sobie robisz testy i liczysz dni plodne? Ja korzystam z aplukacji Flo. Lubie ja, bo sa tam tez porady i artykuly na bierzaco

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

Leleth a ile dziecię ma? I do jakiego wieku Chcesz karmić? Moja ma 14.5 mca i juz mam dosyć po nowym roku chcę ją odstawic.
Koty też mam 2:) rasa europejska jak to się mowi. Trikolorka mi się marzy; ale to kiedyś tam

Ja nie chciałam na nic czekac i od samego poczatku zaczęłam z monitoringiem. A to ze względu na nieregularne miesiączki. Ciesze się że od razu to sprawdziliśmy i działamy bo tak to niewiadomo ile bym sie starala bez wspomagania i nic by z tego nie bylo

Ja też nie chce czekać ale myślę że lekarz wie lepiej. Chciałabym tylko przestać myśleć o ciąży i starac sie na luzie ale tego niestety nie potrafię zrobić [emoji53]

U nas nie cykalo i w cyklu w którym się udało lekarz mówił, że nic z tego nie będzie i zapisał mi luteine na wywołanie, a tu proszę niespodzianka.

A sama sobie robisz testy i liczysz dni plodne? Ja korzystam z aplukacji Flo. Lubie ja, bo sa tam tez porady i artykuly na bierzaco

Ja mam 3 kalendarzyki na tel i kazdy pokazuje co innego a testy owulacyjne robiłam tylko dwa razy ale mój gin powiedział że takie testy to lipa więc odpuściłem i staram się na czuja [emoji12]

Ja mam 3 kalendarzyki na tel i kazdy pokazuje co innego a testy owulacyjne robiłam tylko dwa razy ale mój gin powiedział że takie testy to lipa więc odpuściłem i staram się na czuja [emoji12]

Jak lipa?? Nieee.... sa ok. Tutaj wiekszosc dziewczyn je robi. Co do aplikacji to najbardziej polecam Moj Kalendarzyk i Flo. Ja zostawilam juz tylko Flo ze wzgledu na te artykuly. Od kolenjego cyklu bede jeszcze szyjke badac o ile ogarne jej wymacywanie.

reklama
Jak lipa?? Nieee.... sa ok. Tutaj wiekszosc dziewczyn je robi. Co do aplikacji to najbardziej polecam Moj Kalendarzyk i Flo. Ja zostawilam juz tylko Flo ze wzgledu na te artykuly. Od kolenjego cyklu bede jeszcze szyjke badac o ile ogarne jej wymacywanie.

No tak ale testy owulacyjne pokażą Ci że możesz mieć owulacje miej więcej za 24 h ale czy pęcherzyki pękł czy nie to już nie pokaze więc wolę patrzeć na śluz. A z szyjka to na pewno bym nie ogarnęła [emoji12][emoji12]

Do góry