reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Ja byłam teraz po poronienie u lekarza i powiedział żeby się starać a jak nie wyjdzie przez kolejne pół roku to wtedy zacznie działać. Monitoring cyklu itd. Narazie mam czekać.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie chciałam na nic czekac i od samego poczatku zaczęłam z monitoringiem. A to ze względu na nieregularne miesiączki. Ciesze się że od razu to sprawdziliśmy i działamy bo tak to niewiadomo ile bym sie starala bez wspomagania i nic by z tego nie bylo

reklama
Ja byłam teraz po poronienie u lekarza i powiedział żeby się starać a jak nie wyjdzie przez kolejne pół roku to wtedy zacznie działać. Monitoring cyklu itd. Narazie mam czekać.

A sama sobie robisz testy i liczysz dni plodne? Ja korzystam z aplukacji Flo. Lubie ja, bo sa tam tez porady i artykuly na bierzaco

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

Leleth a ile dziecię ma? I do jakiego wieku Chcesz karmić? Moja ma 14.5 mca i juz mam dosyć po nowym roku chcę ją odstawic.
Koty też mam 2:) rasa europejska jak to się mowi. Trikolorka mi się marzy; ale to kiedyś tam

Ja nie chciałam na nic czekac i od samego poczatku zaczęłam z monitoringiem. A to ze względu na nieregularne miesiączki. Ciesze się że od razu to sprawdziliśmy i działamy bo tak to niewiadomo ile bym sie starala bez wspomagania i nic by z tego nie bylo

Ja też nie chce czekać ale myślę że lekarz wie lepiej. Chciałabym tylko przestać myśleć o ciąży i starac sie na luzie ale tego niestety nie potrafię zrobić [emoji53]

U nas nie cykalo i w cyklu w którym się udało lekarz mówił, że nic z tego nie będzie i zapisał mi luteine na wywołanie, a tu proszę niespodzianka.

A sama sobie robisz testy i liczysz dni plodne? Ja korzystam z aplukacji Flo. Lubie ja, bo sa tam tez porady i artykuly na bierzaco

Ja mam 3 kalendarzyki na tel i kazdy pokazuje co innego a testy owulacyjne robiłam tylko dwa razy ale mój gin powiedział że takie testy to lipa więc odpuściłem i staram się na czuja [emoji12]

Ja mam 3 kalendarzyki na tel i kazdy pokazuje co innego a testy owulacyjne robiłam tylko dwa razy ale mój gin powiedział że takie testy to lipa więc odpuściłem i staram się na czuja [emoji12]

Jak lipa?? Nieee.... sa ok. Tutaj wiekszosc dziewczyn je robi. Co do aplikacji to najbardziej polecam Moj Kalendarzyk i Flo. Ja zostawilam juz tylko Flo ze wzgledu na te artykuly. Od kolenjego cyklu bede jeszcze szyjke badac o ile ogarne jej wymacywanie.

reklama
Jak lipa?? Nieee.... sa ok. Tutaj wiekszosc dziewczyn je robi. Co do aplikacji to najbardziej polecam Moj Kalendarzyk i Flo. Ja zostawilam juz tylko Flo ze wzgledu na te artykuly. Od kolenjego cyklu bede jeszcze szyjke badac o ile ogarne jej wymacywanie.

No tak ale testy owulacyjne pokażą Ci że możesz mieć owulacje miej więcej za 24 h ale czy pęcherzyki pękł czy nie to już nie pokaze więc wolę patrzeć na śluz. A z szyjka to na pewno bym nie ogarnęła [emoji12][emoji12]

Do góry