reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Wiem :(
Bo ja też już nie mogę wytrzymać ale wiem że nawet jeśli jakimś cudem się udało to i tak test będzie jeszcze negatywny :/

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Może jakoś się wstrzymam. Jutro ostatnie dawki duphastonu. Za parę dni powinna przyjść @. Też wątpie by u mnie był pozytyw. Mam naprawdę dziwny organizm. W ogóle mam wrażenie, że zaczynam przybierać w talii, może to akurat objaw @ .

Może jakoś się wstrzymam. Jutro ostatnie dawki duphastonu. Za parę dni powinna przyjść @. Też wątpie by u mnie był pozytyw. Mam naprawdę dziwny organizm. W ogóle mam wrażenie, że zaczynam przybierać w talii, może to akurat objaw @ .
A kiedy po dupostanie ma @ przyjsc? Ja bym kilka dni poczekala, skoro owu moglas miec zaledwie kilka dni temu to i tak test nic nie powie a po co sie stresowac

Dziewczyny, mnie korci zrobić test... Dzisiaj 35dc ale cykl mógł się przedłużyć od duphastonu i nie potrzebnie się nakręcam... A od ostatniego przytulania przy wywoływaniu drugiej fazy cyklu minęło zaledwie 5 dni... Wybijcie mi z głowy niepotrzebne testowanie i napalanie się na dwie kreski. :D
od kiedy nie bierzesz duphastonu?ogólnie zazwyczaj okres przez duphaston może przyjść nawet do 14 dni po odstawieniu ale mam nadzieję że nie przyjdzie

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

@kamka_84 To już zależy od organizmu. Nie ma konkretnych dni, są jakieś widełki że od 3 do 10 dni. Tak czy inaczej z testem czekam, tylko po prostu bardzo korci by go już zrobić. :)

Ja próbuję jakoś zająć głowę, żeby tak o tym ciągle nie myśleć. A że jesteśmy w trakcie remontu domu i w planach prace wokół domu to zawsze znajdzie się coś do planowania. Od wczoraj rozplanowuje zrobienie płotu drewnianego. Nie mogę się doczekać aż kupimy piłę, wyrzynarkę, szlifierkę... :p A płot chcę z drewnianych sztachet. :p

reklama
od kiedy nie bierzesz duphastonu?ogólnie zazwyczaj okres przez duphaston może przyjść nawet do 14 dni po odstawieniu ale mam nadzieję że nie przyjdzie

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze jutro mam dwie dawki - rano i wieczór. U mnie raz przyszła @ po 3 dniach, innego razu aż po 20. Mam na prawdę szalony organizm.

Do góry