encirclede
Fanka BB :)
obiad zrobiony, w domu posprzątane, spacer zaliczony i jak tu żyć, co robić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale pysznosci grochoweczka.. a ja tez cos na czekolade mam smaka, moze to przez te zimno? Haha@encirclede no u mnie obiad też już jest gotowy dzisiaj grochówka ....
Za.godz jadę po młodą do szkoły a potem mam zapowiedzianego gościa ... przynajmniej 3x w tygodniu sie zapowiada wiec możecie sie domyśleć jak wielką radość mi to sprawia
A.co pozatym wlasnie zjadłam cala tabliczkę czekolady no to się zaczynają urojone objawy tym bardziej ze czekoladka byla deserem po zupie grochowej hahaha
Ja testuje w sobotę. Ale nie napalam się na pozytywa... Bo termin @ na wtorekCzesc dziewczyny, jestem z powrotem! Jak sie macie? Nie bylo mnie bo chcialam troche odpoczac psychicznie. Jakies pozytywne wiesci macie? Ktora testuje w najlbizsze dni?
We wtorek bylismy u lekarza i jest lekka poprawa (u mnie wszystko super, a nasienie troche sie polepszylo) jestemy na dobrej drodze. Lekarz dal nam 3 miesace, jak sie nie uda najpierw bede miala stymulacje a po kolejnych 3 to juz bedziemy kierowani na iui. Zobaczymy co nam jest przeznaczone.
Milego dnia zycze I jutro juz piatekkkkk
Jeszcze tylko 5 dni i bedziesz mogla test zobic! Trzymam &&.. bedzie dobrzeSzyjka wysoko ale do terminu @ 5 dni. 21 listopada mam termin
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam dobre przeczucia !!!! Cierpliwosci kochanaJa testuje w sobotę. Ale nie napalam się na pozytywa... Bo termin @ na wtorek
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja właśnie nieMam dobre przeczucia !!!! Cierpliwosci kochana
A kiedy miałaś owu ?Dziewczyny, mnie korci zrobić test... Dzisiaj 35dc ale cykl mógł się przedłużyć od duphastonu i nie potrzebnie się nakręcam... A od ostatniego przytulania przy wywoływaniu drugiej fazy cyklu minęło zaledwie 5 dni... Wybijcie mi z głowy niepotrzebne testowanie i napalanie się na dwie kreski.