reklama
1
174974
Gość
O tym dokładnie wiem. Tylko nie wiem czy to wywołuje owulację, czy możliwe jest w takiej sytuacji zapłodnienie... W 26 dniu cyklu nadal nie było drugiej fazy cyklu, od 27 dc brałam duphaston, potem w 31dc miałam jakby objawy owulacji...aaa bierzesz jeszcze?no to dopóki bierzesz okres się nie pojawi
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
encirclede
Fanka BB :)
@AniaS35 u mnie pomidorówka
@Migdalove poczekaj kochana jeszcze trochę ! u mnie pozytywny test wyszedł około 9 dpo
@Migdalove poczekaj kochana jeszcze trochę ! u mnie pozytywny test wyszedł około 9 dpo
mamunia86
Metody naturalne- tak wiec to zalezy od metody i chyba lepiej wybrać jedną i jej się nauczyć u nauczyciela lub ksiazek.
W metodzie angielskiej, którą stosuje z powodzeniem od lat 15 są zasady takie:
- temperature mierzymy w tym samym termometrem w pochwie, pupie lub w ustach tym samym termometrem po minimum 3 h śnie o tej samej porze
- możemy używać termometru tradycyjnego lub elektronicznego owulacyjnego microlife (ja używam)
- mierzymy pomiędzy 4 rano do 11 w poludnie
- temperatury można korygować
- odczyt temp korelujemy z sluzem i/lub szyjka macicy
Od tuch typowych zasad sa jeszcze nietypowe.
Jak widać roznia się z innymi podanymi tutaj.
Polecam enpr.pl
W metodzie angielskiej, którą stosuje z powodzeniem od lat 15 są zasady takie:
- temperature mierzymy w tym samym termometrem w pochwie, pupie lub w ustach tym samym termometrem po minimum 3 h śnie o tej samej porze
- możemy używać termometru tradycyjnego lub elektronicznego owulacyjnego microlife (ja używam)
- mierzymy pomiędzy 4 rano do 11 w poludnie
- temperatury można korygować
- odczyt temp korelujemy z sluzem i/lub szyjka macicy
Od tuch typowych zasad sa jeszcze nietypowe.
Jak widać roznia się z innymi podanymi tutaj.
Polecam enpr.pl
Byłby dwa dni że miałam wrażenie że się obniżyła ale spowrotem jest wysoko. Dużo mlecznego śluzu. No i dziś temp 37.34, wczoraj 37.24 ale mówię wcześniej nigdy nie mierzyłam więc to mi niewiele mówi
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Objawy super, szyjka może zmieniać położenie, ale wysoko to dobry objaw, temp i mleczny śluz No No No zaciskam [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Czyli jak ta szyjka ma być położona? Nisko wysoko?
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wysoko w ciąży, miękka zamknięta. Na miesiączkę nisko twarda i otwarta
1
174974
Gość
Dziewczyny! Własnie przed momentem dostałam @. Test może zrobię za miesiąc
1
174974
Gość
W grudniu właśnie zaszłam w ciążę, tą pozamaciczną. Źle mi się kojarzy ten miesiąc. W tamtym roku w grudniu wylądowałam z ostrymi bólami w szpitalu, myślałam, że powtórka ciąży pozamacicznej a okazało się, że po prostu takie miałam bóle menstruacyjne... Nie lubię grudnia. Może w tym roku się poszczęści.Migda. Grudzień jest Twój. W tym miesiacu jak się zachodzi to rodzisz fajne dzieci. Tak samo w maju i we wrześniu. Mówię Ci. W grudniu bedzie zacny owoc.
encirclede
@Migdalove z lipcowo/sierpniowych staranek też fajne dzieci są Ale nie życzę Ci aż tyle się starać
Oby grudzień był owocny, taki prezent na nowy rok
Oby grudzień był owocny, taki prezent na nowy rok
reklama