reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
My byliśmy teraz w maju, ale sami, bez małej na weekendzie, między innymi po to, żeby wykuzować i postarać się o drugie. Niestety nie wyszło, ale doczekałam się oświadczyn w końcu :) tak tak, u nas to wszystko trochę nie po kolei ;)
Ja byłam w10 tc jak slubowalismy.;) w dzisiejszych czasach nic niejest pokolei:D niestety takie czasy.
Juz nie ma słów typu: U mnie nie ma pierw pod płotem a ślub to potem:p

Dagaa, witaj, fajnje, ze dolaczylas:) Korzystalas juz z tych testow z allegro, sa godne polecenia? U nas tez "nie po kolei" , taka gnijaca panna mloda ze mnie, mielismy juz jedno podejscie w tej kwesti, ale trzeba bylo odwołac dzień przed [emoji23]

Na wakacje tez niestety nigdzie Nie jedziemy. O Tyle dobrze, ze mieszkamy nad samym morzem. Kuzynka namawia mnie Na przyjezd do Norwegii, jednak Na razie to zbyt spory wydatek.

Andzelika, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.

Kinga, pieknie Ci te testy wychodza:)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Opowiadaj dlaczego ! Teraz to umieram z ciekawości. Historia z książki [emoji7]
Hejo dziewczyny.
Witaj @Dagaa11 :D
Ale zescie nabazgraly od wczoraj:)
@Stokrotenka23 gratuluje pozytywnego testu owu:D
Ja jestem strasznie zalatana:( musze liste robic i wszystko szykowac..
Jutro wyjeżdżamy nad morze na weekend dlugi :D tylko szkoda ze pogoda kiepska:(
Jeszcze jutro o 16.30 obchodzimy 3 rocznice ślubu:D :D :D Boże jeszcze tyle lat udręki przede mną:p
Jak wam mija poranek?
To Kingi tłusta kreseczka [emoji6]

Zrobiłam teraz test owu iiiiii wyrazniejsza [emoji7] o co tu chodzi ? Od soboty mam. Czy to możliwe ?
Mój ma tyle pracy ze ten cykl opuszczamy.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

My ze względów rodzinnych nie bierzemy ślubu, ale nie przeszkadza nam to w starankach [emoji6]

Opowiadaj dlaczego ! Teraz to umieram z ciekawości. Historia z książki [emoji7]

To Kingi tłusta kreseczka [emoji6]

Zrobiłam teraz test owu iiiiii wyrazniejsza [emoji7] o co tu chodzi ? Od soboty mam. Czy to możliwe ?
Mój ma tyle pracy ze ten cykl opuszczamy.

Stokrotenka myślę, że możliwe zobacz ja już tez robię od 10dc, zobaczę jutro☺

reklama
Juz mam takie nerwy ze hej. Syn nie daje mi nic przygotować. A to z psami chodzic pilnowac no tragedia. Jeszczejeden z psiakow chodzi juz na 3 łapach:( i na dodatek jeden strasznie gryzie:( a syna zwlaszcza. A do weterynarza mamy dopiero na pn. Jeszcze te psy non stop glodne są:( nie wiem czy odpowiednią ilość pokarmu im daje.

Do góry