kinga30
Fanka BB :)
Tak☺ tylko my trochę nietypowo zaczynamy☺To przeżywasz to samo co ja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak☺ tylko my trochę nietypowo zaczynamy☺To przeżywasz to samo co ja
Ja byłam w10 tc jak slubowalismy. w dzisiejszych czasach nic niejest pokolei niestety takie czasy.My byliśmy teraz w maju, ale sami, bez małej na weekendzie, między innymi po to, żeby wykuzować i postarać się o drugie. Niestety nie wyszło, ale doczekałam się oświadczyn w końcu tak tak, u nas to wszystko trochę nie po kolei
Opowiadaj dlaczego ! Teraz to umieram z ciekawości. Historia z książki [emoji7]Dagaa, witaj, fajnje, ze dolaczylas Korzystalas juz z tych testow z allegro, sa godne polecenia? U nas tez "nie po kolei" , taka gnijaca panna mloda ze mnie, mielismy juz jedno podejscie w tej kwesti, ale trzeba bylo odwołac dzień przed [emoji23]
Na wakacje tez niestety nigdzie Nie jedziemy. O Tyle dobrze, ze mieszkamy nad samym morzem. Kuzynka namawia mnie Na przyjezd do Norwegii, jednak Na razie to zbyt spory wydatek.
Andzelika, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.
Kinga, pieknie Ci te testy wychodza
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
To Kingi tłusta kreseczka [emoji6]Hejo dziewczyny.
Witaj @Dagaa11
Ale zescie nabazgraly od wczoraj
@Stokrotenka23 gratuluje pozytywnego testu owu
Ja jestem strasznie zalatana musze liste robic i wszystko szykowac..
Jutro wyjeżdżamy nad morze na weekend dlugi tylko szkoda ze pogoda kiepska
Jeszcze jutro o 16.30 obchodzimy 3 rocznice ślubu Boże jeszcze tyle lat udręki przede mną
Jak wam mija poranek?
Stokrotenka myślę, że możliwe zobacz ja już tez robię od 10dc, zobaczę jutro☺Opowiadaj dlaczego ! Teraz to umieram z ciekawości. Historia z książki [emoji7]
To Kingi tłusta kreseczka [emoji6]
Zrobiłam teraz test owu iiiiii wyrazniejsza [emoji7] o co tu chodzi ? Od soboty mam. Czy to możliwe ?
Mój ma tyle pracy ze ten cykl opuszczamy.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Ja tez. Mimo że ten cykl opuszczamy to z ciekawości jutro sprawdzę [emoji6]Stokrotenka myślę, że możliwe zobacz ja już tez robię od 10dc, zobaczę jutro[emoji5]
Mi to zawsze testy z 5 dni wychodzą, jestem ciekawa kiedy teraz mi zblednie kreseczkaJa tez. Mimo że ten cykl opuszczamy to z ciekawości jutro sprawdzę [emoji6]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka