reklama
G
goszczaca
Gość
Ja jeszcze w łóżku leżę syn śpi a mąż poszedł do swoich zajęćCześć dziewczyny. Andżelika mam nadzieję, że jednak zmienilas zdanie i już jedziecie. Dagaa my jeszcze w górach nie byliśmy, zobaczymy jak mi dzieciaki wytrzymają, no chyba, że do sierpnia się coś zmieni i nie pojedziemy☺
kinga30
Fanka BB :)
To jednak niepojechaliscieJa jeszcze w łóżku leżę syn śpi a mąż poszedł do swoich zajęć
G
goszczaca
Gość
A co do gór, hmm to jest po prostu piękne ja jak bylam w Karpaczu z moim i szliśmy na Sniezke, czulam sie wspaniale taka wolna, piekne widoki całe wejście na górę filmowalam wyleczylam lęk wysokosci
G
goszczaca
Gość
Doba zaczyna się o 15,To jednak niepojechaliscie
kinga30
Aaa czyli jedziecie?☺Doba zaczyna się o 15,
G
goszczaca
Gość
Nie mam weny do przygotowań, bo chyba co mnie pobiera. I meza z resztą też.Aaa czyli jedziecie?☺
kinga30
Mam nadzieję, że uda mi się góry zobaczyć, najbardziej się boję jak dzieciaki to wytrzymają, ale moje dzieciaki to raczej typy turystów☺ My jak wyjeżdżamy to oni sobie pakują swoje plecaki☺ i najczęściej 40 minutt przed to już przy drzwiach uszykowani stoją☺A co do gór, hmm to jest po prostu piękne ja jak bylam w Karpaczu z moim i szliśmy na Sniezke, czulam sie wspaniale taka wolna, piekne widoki całe wejście na górę filmowalam wyleczylam lęk wysokosci
G
goszczaca
Gość
No dajcie spokój mlodszy ma kogo nasladowywac. Ja ostatnio jak szykowalam to zabawki wszystko przygotowalsm a syn wszystko wyrzucił bo stwierdzil ze musi sie bawic:/Mam nadzieję, że uda mi się góry zobaczyć, najbardziej się boję jak dzieciaki to wytrzymają, ale moje dzieciaki to raczej typy turystów☺ My jak wyjeżdżamy to oni sobie pakują swoje plecaki☺ i najczęściej 40 minutt przed to już przy drzwiach uszykowani stoją☺
reklama