reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Cześć dziewczyny. Andżelika mam nadzieję, że jednak zmienilas zdanie i już jedziecie. Dagaa my jeszcze w górach nie byliśmy, zobaczymy jak mi dzieciaki wytrzymają, no chyba, że do sierpnia się coś zmieni i nie pojedziemy☺

reklama
Cześć dziewczyny. Andżelika mam nadzieję, że jednak zmienilas zdanie i już jedziecie. Dagaa my jeszcze w górach nie byliśmy, zobaczymy jak mi dzieciaki wytrzymają, no chyba, że do sierpnia się coś zmieni i nie pojedziemy☺
Ja jeszcze w łóżku leżę;) syn śpi a mąż poszedł do swoich zajęć

A co do gór, hmm to jest po prostu piękne:) ja jak bylam w Karpaczu z moim i szliśmy na Sniezke, czulam sie wspaniale:D taka wolna, piekne widoki całe wejście na górę filmowalam:D wyleczylam lęk wysokosci:p

A co do gór, hmm to jest po prostu piękne:) ja jak bylam w Karpaczu z moim i szliśmy na Sniezke, czulam sie wspaniale:D taka wolna, piekne widoki całe wejście na górę filmowalam:D wyleczylam lęk wysokosci:p
Mam nadzieję, że uda mi się góry zobaczyć, najbardziej się boję jak dzieciaki to wytrzymają, ale moje dzieciaki to raczej typy turystów☺ My jak wyjeżdżamy to oni sobie pakują swoje plecaki☺ i najczęściej 40 minutt przed to już przy drzwiach uszykowani stoją☺

Mam nadzieję, że uda mi się góry zobaczyć, najbardziej się boję jak dzieciaki to wytrzymają, ale moje dzieciaki to raczej typy turystów☺ My jak wyjeżdżamy to oni sobie pakują swoje plecaki☺ i najczęściej 40 minutt przed to już przy drzwiach uszykowani stoją☺
No dajcie spokój:) mlodszy ma kogo nasladowywac. Ja ostatnio jak szykowalam to zabawki wszystko przygotowalsm a syn wszystko wyrzucił bo stwierdzil ze musi sie bawic:/

reklama
Cześć dziewczyny :) ja wybłagałam wczoraj kierownika o wolne na dzisiaj, bo mam całkowite zużycie materiału ;) Andżelika ale Ci zazdroszcze wyjazdu :)

Do góry