reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Cześć dziewczyny. Andżelika mam nadzieję, że jednak zmienilas zdanie i już jedziecie. Dagaa my jeszcze w górach nie byliśmy, zobaczymy jak mi dzieciaki wytrzymają, no chyba, że do sierpnia się coś zmieni i nie pojedziemy☺

reklama
Cześć dziewczyny. Andżelika mam nadzieję, że jednak zmienilas zdanie i już jedziecie. Dagaa my jeszcze w górach nie byliśmy, zobaczymy jak mi dzieciaki wytrzymają, no chyba, że do sierpnia się coś zmieni i nie pojedziemy☺
Ja jeszcze w łóżku leżę;) syn śpi a mąż poszedł do swoich zajęć

A co do gór, hmm to jest po prostu piękne:) ja jak bylam w Karpaczu z moim i szliśmy na Sniezke, czulam sie wspaniale:D taka wolna, piekne widoki całe wejście na górę filmowalam:D wyleczylam lęk wysokosci:p

A co do gór, hmm to jest po prostu piękne:) ja jak bylam w Karpaczu z moim i szliśmy na Sniezke, czulam sie wspaniale:D taka wolna, piekne widoki całe wejście na górę filmowalam:D wyleczylam lęk wysokosci:p
Mam nadzieję, że uda mi się góry zobaczyć, najbardziej się boję jak dzieciaki to wytrzymają, ale moje dzieciaki to raczej typy turystów☺ My jak wyjeżdżamy to oni sobie pakują swoje plecaki☺ i najczęściej 40 minutt przed to już przy drzwiach uszykowani stoją☺

Mam nadzieję, że uda mi się góry zobaczyć, najbardziej się boję jak dzieciaki to wytrzymają, ale moje dzieciaki to raczej typy turystów☺ My jak wyjeżdżamy to oni sobie pakują swoje plecaki☺ i najczęściej 40 minutt przed to już przy drzwiach uszykowani stoją☺
No dajcie spokój:) mlodszy ma kogo nasladowywac. Ja ostatnio jak szykowalam to zabawki wszystko przygotowalsm a syn wszystko wyrzucił bo stwierdzil ze musi sie bawic:/

reklama
Cześć dziewczyny :) ja wybłagałam wczoraj kierownika o wolne na dzisiaj, bo mam całkowite zużycie materiału ;) Andżelika ale Ci zazdroszcze wyjazdu :)

Do góry