reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Aa to fakt. Odbijecie sobie w przyszlym roku;) my trzykrotnie wyjezdzamy co roku ale tylko na 3-4 dni. Maj, czerwiec i sierpien/wrzesień. W trakcie wakacji niestety niemizemy jechac :/ korzystamy poki mozemy.
My byliśmy teraz w maju, ale sami, bez małej na weekendzie, między innymi po to, żeby wykuzować i postarać się o drugie. Niestety nie wyszło, ale doczekałam się oświadczyn w końcu :) tak tak, u nas to wszystko trochę nie po kolei ;)

reklama
Dagaa Twoja córeczka 2010 rocznik? U nas też było trochę nie po kolei bo slubowalismy w kwietniu a w lipcu rodzilam☺ i tak już 7 lat zlecialo☺ My teraz wyjeżdżamy 20 nad morze do 24, w lipcu to pewnie będziemy robić jednodniowe wycieczki tak jak na początku czerwca☺ a w sierpniu byśmy chcieli w góry jechać

Kinga chyba 2009 musi byc bo moja jest z 2010 i teraz od sierpnia idzie do 2 klasy...chyba ze w Pl jakos inaczej jest bo juz nie wiem bo raz byla pierwsza klasa od 6 potem od 7 lat czy jakos tak

Dagaa, witaj, fajnje, ze dolaczylas:) Korzystalas juz z tych testow z allegro, sa godne polecenia? U nas tez "nie po kolei" , taka gnijaca panna mloda ze mnie, mielismy juz jedno podejscie w tej kwesti, ale trzeba bylo odwołac dzień przed [emoji23]

Na wakacje tez niestety nigdzie Nie jedziemy. O Tyle dobrze, ze mieszkamy nad samym morzem. Kuzynka namawia mnie Na przyjezd do Norwegii, jednak Na razie to zbyt spory wydatek.

Andzelika, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.

Kinga, pieknie Ci te testy wychodza:)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Kinga aaa to chyba znow sie pozmienialo a ja nie na czasie [emoji23]

My na wakacje tez nigdzie nie jedziemy bo w przyszlym roku wyjezdzamy to szkoda kasiorki.

Tak, 2010 rocznik :) ja to się caly czas smieje, że w sumie nie wiem jak się robi dzieci, bo córka planowala nie była :) ale za to kochana najabrdziej na świecie przez całą rodzine :)

reklama
Do góry