reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Witam z rana.
Syn jeszcze śpi:) wczoraj w dzien wcale nie spał padł o 20:) i chyba juz wszedł w bunt dwulatka bo mialam taki hard core ze hej.:(
Odnośnie raka, to chemia niby pomaga ale szkodzi, a rak ponoc jak "zobaczy"nóż zaczyna szybciej postępować. U mnie w rodzinie ludzie chorują na SM, dwoje zamknelo oczy w wieku 32 i 36 lat. Ciocia jakoś tam się trzyma, a jak pojawi się szybko nawrót choroby traci władzę w nogach. Tragiczna choroba. Pamietam swojego wuja, jak u niego w momencie choroba ta postapila. Z normalnego zycia, na kule w szybkim tempie na wózek i zgon.:(
No coz morał z taki że trzeba z życia czerpać tyle ile sie da, oby juz bylo wiecej radosci jak smutku...
Wczoraj odebralam wyniki, na które lekarz rodzinny mnie skierowal no i wszystko w porządku, tsh tez w normie, anemii brak. Więc czemu mam ciągle zawroty glowy tego nie wiem.

reklama
Cześć dziewczyny. Adiika Kacper zmęczony był cały dzień biegał po dworze, gorąco ale dzisiaj już pada:/ wiem jak to jest jak się z kimś mieszka nie możesz sobie zrobić po swojemu. My 4 lata mieszkaliśmy z moimi rodzicami potem poszliśmy na swoje, po 3 latach teraz w marcu wróciliśmy do rodziców bo kupiliśmy większe mieszkanie nowe i skończą nam je w styczniu więc trzeba się przemeczyc. Andżelika a cukier badalas?

Cześć dziewczyny. Adiika Kacper zmęczony był cały dzień biegał po dworze, gorąco ale dzisiaj już pada:/ wiem jak to jest jak się z kimś mieszka nie możesz sobie zrobić po swojemu. My 4 lata mieszkaliśmy z moimi rodzicami potem poszliśmy na swoje, po 3 latach teraz w marcu wróciliśmy do rodziców bo kupiliśmy większe mieszkanie nowe i skończą nam je w styczniu więc trzeba się przemeczyc. Andżelika a cukier badalas?
Glukoza w normie.

Hej Dziewczyny!

Adiika, przykro mi z powodu dziadka:( a z ta barierka jakis kosmos... Przeciez sa specjlne, rozne bramki rozporowe, nie trzeba nic wiercic etc...

Jakie dzisiaj plany dziewczyny? My idziemy dzisiaj Na festyn miejski, oby pogoda dopisała:)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Adika pierwsze co to jest teraz w szoku, myślę że oswojenie z chorobą przyjdzie z czasem. Ludzie mogą dziwnie reagować ale też nie ma się co dziwić bo nie wiemy jak my byśmy reagowaly. Dla mnie nowotwór to 50% szans po dziadkach od strony taty.. ale nie robiłam żadnych badań pod tym kątem.
A kiedy się wyprowadzacie ?
My nie mamy możliwości zamieszkać nawet... od razu musieliśmy sami, choćby nie wiem co [emoji20] ale może i dobrze [emoji6] kiedyś czytałam ze monitoring kosztuje około 300 zł ? No nie na moja kieszeń.

Andżelika niech da skierowanie do neurologa.
Ja jeszcze w liceum miałam silne bóle głowy. . Dostałam tabletki i mój ból głowy jest rzadko. Ponoć taki ma być efekt, ale może to efekt placebo

Leylah ja od 3 rano kursuje z psem na dwór. Dałam mu wczoraj zapiekanke z pieczarkami i kurkuma i biedak cierpi. A że to lase to wszystko zje.... [emoji34][emoji34][emoji34][emoji34][emoji34]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Cześć!

U nas ciepło ale sie chmurzy.
Zjedliśmy śniadanko, dzieci bajkę oglądają starsze. Najmłodszy się bawi.

Idę na kawe.

Leylah My dzisiaj w domu, mąż dopiero wraca 17:( i w dodatku dzisiaj leje.
Z tego co widzialam na radarze nie dlugo powinno u ciebie przestac a u mnie zacznie.:/
A kto pyta o monitoring? Bo nie moge wyłapać.
Robilam dzisiaj test owu piękne bordowe kreski, mam nadzueje ze nastroj mi wróci.

reklama
Dzien dobry.

Andzelika a mowilas o tych zawrotach glowy lekarzowi? TK glowy robilas?
Nie robiłam. Wlasnie z powodow zawrotow glowy miałam badania robione. Ostatnio jadąc z synem, zrobiła się karuzela w głowie i ciemność, lecialam w strone rowu. Tego się wystraszylam, bo przeciez syn ze mną jechał.:_

Do góry