reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Cześć dziewczyny. :) Wybaczcie,że się nie odzywałam,ale miałam dość pracowity weekend,a i problemy z netem i z tv.:no: Ale już dobrze. Tabelką oczywiście się zajmę jak obiecałam,najpóźniej jutro do wieczora będzie gotowa,w związku z czym proszę was o info: nick, wiek, miejsce zamieszkania, który cykl starań, data spodziewanej @. Jeśli chcecie, to dodatkowo mogę wpisać ilość posiadanych dzieci,ale nie wiem czy macie ochotę. ;) Albo zamiast tego data "spodziewanego testowania".
U nas dziś pochmurno,pada, dość chłodno raczej,a młody strasznie daje w kość...już tak odliczam do 19,kiedy mogę go wykąpać i położyć spać. :D
P. się śmieje czy na pewno chcę tego trzeciego dziecka,ale przecież takie zachowanie u 2-latków to raczej norma i to niedługo minie. ;) Za to zaczną się inne problemy. :D

reklama
Cześć Kochane !
Cześć dziewczyny, ale tu cisza. Jak Wam weekend mija?My wczoraj mieliśmy gości bo moja Marianna miała 2 imieniny, a dzisiaj też goście kuzynka z dzieciakami przyjeżdża
Mój weekend pracowity. Odgruzowywalam mieszkanie. Ale... prócz tego również się opalilam. W zeszłym tygodniu spalilam się na Janusza ze aż wstyd było w bluzce wyjść do pracy a teraz opalilam całość i jest miodzio !

Kinga ja zuzywam max 1 opakowanie podpasek a opakowanie tamponow starcza mi na 3 miesiące (bo nie lecę ciągle na tampkach [emoji6] ) może jednak sprawdź Kochana [emoji9]

Kinga strasznie Ci współczuję z tymi @, bo ja bym pierdolca dostała jakbym miała 9 dni się męczyć. To fajna niedziela Ci się szykuje, dzieci pewnie zadowolone :)

Ja na poprawinach. Wesele się udało :) Posiedzielismy do 5, wybawilam sie :) Synek grzeczniutki, spał od 22 do 4, potem cyc, przebudzenie o 6 więc znowu cyc, powtórka po 7 i pobudka na dobre o 8:20. Więc pięknie, oby powtorzylo sie to za 2 tygodnie :)
U mnie dziś ciepło, pochmurnie i czasem pokropi, więc fajnie bo bez gorąca :) Teraz siedzę w pokoju i usypiam moje bobo :)

Byliście z synkiem na weselu ? [emoji5]

Cześć dziewczyny. :) Wybaczcie,że się nie odzywałam,ale miałam dość pracowity weekend,a i problemy z netem i z tv.:no: Ale już dobrze. Tabelką oczywiście się zajmę jak obiecałam,najpóźniej jutro do wieczora będzie gotowa,w związku z czym proszę was o info: nick, wiek, miejsce zamieszkania, który cykl starań, data spodziewanej @. Jeśli chcecie, to dodatkowo mogę wpisać ilość posiadanych dzieci,ale nie wiem czy macie ochotę. ;) Albo zamiast tego data "spodziewanego testowania".
U nas dziś pochmurno,pada, dość chłodno raczej,a młody strasznie daje w kość...już tak odliczam do 19,kiedy mogę go wykąpać i położyć spać. :D
P. się śmieje czy na pewno chcę tego trzeciego dziecka,ale przecież takie zachowanie u 2-latków to raczej norma i to niedługo minie. ;) Za to zaczną się inne problemy. :D
Nie wiem, nie wiem czy wybaczymy [emoji14]
Może dodajmy czy suplementujemy się czy jakieś leki zazywamy?

Cykl starań: oficjalnie to 3 (bo nieoficjalnie nie zabezpieczamy się od 3-4 lat)
Data @ 26.06.2017
Supl: Zioła Ojca Sroki, Duphaston
Starania o pierwsze Maleństwo [emoji128]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Cześć dziewczyny, ale tu cisza. Jak Wam weekend mija?My wczoraj mieliśmy gości bo moja Marianna miała 2 imieniny, a dzisiaj też goście kuzynka z dzieciakami przyjeżdża
Ja dzisiaj taka padnieta jestem, ze non stop śpię:) najlepszegodla córeczki;)
Kinga strasznie Ci współczuję z tymi @, bo ja bym pierdolca dostała jakbym miała 9 dni się męczyć. To fajna niedziela Ci się szykuje, dzieci pewnie zadowolone :)

Ja na poprawinach. Wesele się udało :) Posiedzielismy do 5, wybawilam sie :) Synek grzeczniutki, spał od 22 do 4, potem cyc, przebudzenie o 6 więc znowu cyc, powtórka po 7 i pobudka na dobre o 8:20. Więc pięknie, oby powtorzylo sie to za 2 tygodnie :)
U mnie dziś ciepło, pochmurnie i czasem pokropi, więc fajnie bo bez gorąca :) Teraz siedzę w pokoju i usypiam moje bobo :)
Super ze weselisko sie udalo, sama bymchciala potanczyc cala noc;) a funkcjonujesz ja
Napisac na priv wszystko, czy tu;) moj M. Tez sie pyta czy aby na pewno chce drugiego, jak juz teraz narzekam ze brak sil:)
To az tak w Wawie prazylo slonko?:)

Może być tu,może być na priv :) Jedno miejsce odnośnie suplementacji może oczywiście być,o ile pozostałe dziewczyny nie mają nic przeciwko. Ja nie mam. ;)

Adiika super, że wesele się udało. U mnie właśnie goście pojechali, zamieszanie wielkie 5 dzieci od 1.5 roku do 8 lat więc możecie sobie wyobrazić jak chata wygląda☺ teraz muszę małego położyć spać i trochę ogarnąć. Co do danych do tabelki
Nick: Kinga30
Wiek: niech będzie już 31 bo dużo do urodzin nie zostało☺
Rejon: Poznań
Cykl starań: właściwie 1 ale teraz będzie przerwa
Data @: ok 30 czerwca
Supl: tylko witaminy goldvit mama
Dzieci:2

Nick: andzelika87
Miasto: Płock
Cs: 9
Data @ : 28-30.06
supl. Zaczynam przygodę z Femibion 0 Planowanie ciąży
Dziecko 1, ale jakby było stado :D

reklama
Byliście z synkiem na weselu ? [emoji5]

Tak, z synkiem i wzięliśmy też moją mamę do opieki. Więc jak zasnął to ona z nim była cały czas, a ja mogłam posiedzieć i potańcować ;)
Zazdroszczę opalenizny :) Z racji tego, że zawsze pomagałam w pracach na gospodarstwie, to co lato byłam murzynem, no ale się skończyło :D Pamiętaj o filtrach następnym razem ^^

Super ze weselisko sie udalo, sama bymchciala potanczyc cala noc;) a funkcjonujesz ja

Adiika super, że wesele się udało. U mnie właśnie goście pojechali, zamieszanie wielkie 5 dzieci od 1.5 roku do 8 lat więc możecie sobie wyobrazić jak chata wygląda☺ teraz muszę małego położyć spać i trochę ogarnąć.

Ja też się cieszę, że jednak udane, bo nastawienie miałam fatalne. Na dodatek kłótnia przed kościołem z mężem jak zwykle zaliczona xd Jeśli chodziło o moje funkcjonowanie po nieprzespanej nocy to było naprawdę ok. Nawet na godzinkę się później z małym zdrzemnęłam, najlepsze, że wstaję przed 17, a tu koniec poprawin i wychodziliśmy jako ostatni :D
Kinga współczuję armagedonu :D Powodzenia w ogarnianiu :)

Ja do tabelki dodam dane jak zaczniemy starania bo teraz to chyba nie bardzo [emoji6]

Miałam napisać dokładnie to samo :) Ja się też jeszcze nie wpisuję.

Do góry