reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Cześć dziewczyny. :) Wybaczcie,że się nie odzywałam,ale miałam dość pracowity weekend,a i problemy z netem i z tv.:no: Ale już dobrze. Tabelką oczywiście się zajmę jak obiecałam,najpóźniej jutro do wieczora będzie gotowa,w związku z czym proszę was o info: nick, wiek, miejsce zamieszkania, który cykl starań, data spodziewanej @. Jeśli chcecie, to dodatkowo mogę wpisać ilość posiadanych dzieci,ale nie wiem czy macie ochotę. ;) Albo zamiast tego data "spodziewanego testowania".
U nas dziś pochmurno,pada, dość chłodno raczej,a młody strasznie daje w kość...już tak odliczam do 19,kiedy mogę go wykąpać i położyć spać. :D
P. się śmieje czy na pewno chcę tego trzeciego dziecka,ale przecież takie zachowanie u 2-latków to raczej norma i to niedługo minie. ;) Za to zaczną się inne problemy. :D

reklama
Cześć Kochane !
Cześć dziewczyny, ale tu cisza. Jak Wam weekend mija?My wczoraj mieliśmy gości bo moja Marianna miała 2 imieniny, a dzisiaj też goście kuzynka z dzieciakami przyjeżdża
Mój weekend pracowity. Odgruzowywalam mieszkanie. Ale... prócz tego również się opalilam. W zeszłym tygodniu spalilam się na Janusza ze aż wstyd było w bluzce wyjść do pracy a teraz opalilam całość i jest miodzio !

Kinga ja zuzywam max 1 opakowanie podpasek a opakowanie tamponow starcza mi na 3 miesiące (bo nie lecę ciągle na tampkach [emoji6] ) może jednak sprawdź Kochana [emoji9]

Kinga strasznie Ci współczuję z tymi @, bo ja bym pierdolca dostała jakbym miała 9 dni się męczyć. To fajna niedziela Ci się szykuje, dzieci pewnie zadowolone :)

Ja na poprawinach. Wesele się udało :) Posiedzielismy do 5, wybawilam sie :) Synek grzeczniutki, spał od 22 do 4, potem cyc, przebudzenie o 6 więc znowu cyc, powtórka po 7 i pobudka na dobre o 8:20. Więc pięknie, oby powtorzylo sie to za 2 tygodnie :)
U mnie dziś ciepło, pochmurnie i czasem pokropi, więc fajnie bo bez gorąca :) Teraz siedzę w pokoju i usypiam moje bobo :)

Byliście z synkiem na weselu ? [emoji5]

Cześć dziewczyny. :) Wybaczcie,że się nie odzywałam,ale miałam dość pracowity weekend,a i problemy z netem i z tv.:no: Ale już dobrze. Tabelką oczywiście się zajmę jak obiecałam,najpóźniej jutro do wieczora będzie gotowa,w związku z czym proszę was o info: nick, wiek, miejsce zamieszkania, który cykl starań, data spodziewanej @. Jeśli chcecie, to dodatkowo mogę wpisać ilość posiadanych dzieci,ale nie wiem czy macie ochotę. ;) Albo zamiast tego data "spodziewanego testowania".
U nas dziś pochmurno,pada, dość chłodno raczej,a młody strasznie daje w kość...już tak odliczam do 19,kiedy mogę go wykąpać i położyć spać. :D
P. się śmieje czy na pewno chcę tego trzeciego dziecka,ale przecież takie zachowanie u 2-latków to raczej norma i to niedługo minie. ;) Za to zaczną się inne problemy. :D
Nie wiem, nie wiem czy wybaczymy [emoji14]
Może dodajmy czy suplementujemy się czy jakieś leki zazywamy?

Cykl starań: oficjalnie to 3 (bo nieoficjalnie nie zabezpieczamy się od 3-4 lat)
Data @ 26.06.2017
Supl: Zioła Ojca Sroki, Duphaston
Starania o pierwsze Maleństwo [emoji128]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Cześć dziewczyny, ale tu cisza. Jak Wam weekend mija?My wczoraj mieliśmy gości bo moja Marianna miała 2 imieniny, a dzisiaj też goście kuzynka z dzieciakami przyjeżdża
Ja dzisiaj taka padnieta jestem, ze non stop śpię:) najlepszegodla córeczki;)
Kinga strasznie Ci współczuję z tymi @, bo ja bym pierdolca dostała jakbym miała 9 dni się męczyć. To fajna niedziela Ci się szykuje, dzieci pewnie zadowolone :)

Ja na poprawinach. Wesele się udało :) Posiedzielismy do 5, wybawilam sie :) Synek grzeczniutki, spał od 22 do 4, potem cyc, przebudzenie o 6 więc znowu cyc, powtórka po 7 i pobudka na dobre o 8:20. Więc pięknie, oby powtorzylo sie to za 2 tygodnie :)
U mnie dziś ciepło, pochmurnie i czasem pokropi, więc fajnie bo bez gorąca :) Teraz siedzę w pokoju i usypiam moje bobo :)
Super ze weselisko sie udalo, sama bymchciala potanczyc cala noc;) a funkcjonujesz ja
Napisac na priv wszystko, czy tu;) moj M. Tez sie pyta czy aby na pewno chce drugiego, jak juz teraz narzekam ze brak sil:)
To az tak w Wawie prazylo slonko?:)

Może być tu,może być na priv :) Jedno miejsce odnośnie suplementacji może oczywiście być,o ile pozostałe dziewczyny nie mają nic przeciwko. Ja nie mam. ;)

Adiika super, że wesele się udało. U mnie właśnie goście pojechali, zamieszanie wielkie 5 dzieci od 1.5 roku do 8 lat więc możecie sobie wyobrazić jak chata wygląda☺ teraz muszę małego położyć spać i trochę ogarnąć. Co do danych do tabelki
Nick: Kinga30
Wiek: niech będzie już 31 bo dużo do urodzin nie zostało☺
Rejon: Poznań
Cykl starań: właściwie 1 ale teraz będzie przerwa
Data @: ok 30 czerwca
Supl: tylko witaminy goldvit mama
Dzieci:2

Nick: andzelika87
Miasto: Płock
Cs: 9
Data @ : 28-30.06
supl. Zaczynam przygodę z Femibion 0 Planowanie ciąży
Dziecko 1, ale jakby było stado :D

reklama
Byliście z synkiem na weselu ? [emoji5]

Tak, z synkiem i wzięliśmy też moją mamę do opieki. Więc jak zasnął to ona z nim była cały czas, a ja mogłam posiedzieć i potańcować ;)
Zazdroszczę opalenizny :) Z racji tego, że zawsze pomagałam w pracach na gospodarstwie, to co lato byłam murzynem, no ale się skończyło :D Pamiętaj o filtrach następnym razem ^^

Super ze weselisko sie udalo, sama bymchciala potanczyc cala noc;) a funkcjonujesz ja

Adiika super, że wesele się udało. U mnie właśnie goście pojechali, zamieszanie wielkie 5 dzieci od 1.5 roku do 8 lat więc możecie sobie wyobrazić jak chata wygląda☺ teraz muszę małego położyć spać i trochę ogarnąć.

Ja też się cieszę, że jednak udane, bo nastawienie miałam fatalne. Na dodatek kłótnia przed kościołem z mężem jak zwykle zaliczona xd Jeśli chodziło o moje funkcjonowanie po nieprzespanej nocy to było naprawdę ok. Nawet na godzinkę się później z małym zdrzemnęłam, najlepsze, że wstaję przed 17, a tu koniec poprawin i wychodziliśmy jako ostatni :D
Kinga współczuję armagedonu :D Powodzenia w ogarnianiu :)

Ja do tabelki dodam dane jak zaczniemy starania bo teraz to chyba nie bardzo [emoji6]

Miałam napisać dokładnie to samo :) Ja się też jeszcze nie wpisuję.

Do góry