Cześć dziewczyny. Wybaczcie,że się nie odzywałam,ale miałam dość pracowity weekend,a i problemy z netem i z tv. Ale już dobrze. Tabelką oczywiście się zajmę jak obiecałam,najpóźniej jutro do wieczora będzie gotowa,w związku z czym proszę was o info: nick, wiek, miejsce zamieszkania, który cykl starań, data spodziewanej @. Jeśli chcecie, to dodatkowo mogę wpisać ilość posiadanych dzieci,ale nie wiem czy macie ochotę. Albo zamiast tego data "spodziewanego testowania".
U nas dziś pochmurno,pada, dość chłodno raczej,a młody strasznie daje w kość...już tak odliczam do 19,kiedy mogę go wykąpać i położyć spać.
P. się śmieje czy na pewno chcę tego trzeciego dziecka,ale przecież takie zachowanie u 2-latków to raczej norma i to niedługo minie. Za to zaczną się inne problemy.
U nas dziś pochmurno,pada, dość chłodno raczej,a młody strasznie daje w kość...już tak odliczam do 19,kiedy mogę go wykąpać i położyć spać.
P. się śmieje czy na pewno chcę tego trzeciego dziecka,ale przecież takie zachowanie u 2-latków to raczej norma i to niedługo minie. Za to zaczną się inne problemy.