reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Witam nocną porą :)

Andzelika, tak rolnik. I ja i on :)

Mamunia ja prowadzę wykresy. Jeszcze się nie staramy, więc bardziej po to żeby wiedzieć kiedy @ ma przyjść.

Kinga długie masz @.. Po porodach tak, czy wczesniej już takie miałaś?

Ja jutro na wesele idę, ale nie chce mi się jak cholera.. więc pewnie będzie mega zabawa :D Zawsze sprawdza mi sie ta zasada, ciekawe czy tym razem też :)

Udanego weekendu dziewczęta :*

reklama
Witam nocną porą :)

Andzelika, tak rolnik. I ja i on :)

Mamunia ja prowadzę wykresy. Jeszcze się nie staramy, więc bardziej po to żeby wiedzieć kiedy @ ma przyjść.

Kinga długie masz @.. Po porodach tak, czy wczesniej już takie miałaś?

Ja jutro na wesele idę, ale nie chce mi się jak cholera.. więc pewnie będzie mega zabawa :D Zawsze sprawdza mi sie ta zasada, ciekawe czy tym razem też :)

Udanego weekendu dziewczęta :*
Zawsze mialam długie i bardzo obfite. Tylko przed pierwszym porodem całość trwała ok 6,7 dni, po pierwszym 8, 9 a teraz mam jeszcze dłuższy. Przez okres zuzywam ok 9 paczek podpasek. U mnie, też tak jest, że vjak mi się nie chce to jest super☺

Zawsze mialam długie i bardzo obfite. Tylko przed pierwszym porodem całość trwała ok 6,7 dni, po pierwszym 8, 9 a teraz mam jeszcze dłuższy. Przez okres zuzywam ok 9 paczek podpasek. U mnie, też tak jest, że vjak mi się nie chce to jest super☺
Jato chyba bym oszalala jakby to tak dlugo trwalo. U mnie5 dzien i juz koniec

A masz do niej zaufanie?Bylas tak profilaktycznie u innego gina?Ja po poronieniach bylam u kilku ginow bo szukalam takiego ktory podejdzie do sprawy jak trzeba tez mialam problemy z cyklami to kazdy keden mowil ze 7 dni to takie max...ze jak jest za krotki lub za dlugi cykl to poprostu trzeba to leczyc...tym bardziej jak masz taki obfity (9 opakowan podpasek) to bardzo duzo jak na jeden okres.Az cud ze przy takich @ nie masz anemii :/

Wiesz jest lekarz i lekarz.
Ja trafilam na ginekologa ktory mi powiedzial ze nie da m zwolnienia do pracy mimo ze zle sie czulam i bylam po poprzedniej stracie bo twierdzila ze ciaza to nie choroba a na drugi dzien w pracy sie zaczely bole,krwawienie a ten nastepny lekarz juz podchodzil do tego w ten sposob ze po stracie do kazdej ciazy trzeba podchodzic bardzo ostroznie.

A masz do niej zaufanie?Bylas tak profilaktycznie u innego gina?Ja po poronieniach bylam u kilku ginow bo szukalam takiego ktory podejdzie do sprawy jak trzeba tez mialam problemy z cyklami to kazdy keden mowil ze 7 dni to takie max...ze jak jest za krotki lub za dlugi cykl to poprostu trzeba to leczyc...tym bardziej jak masz taki obfity (9 opakowan podpasek) to bardzo duzo jak na jeden okres.Az cud ze przy takich @ nie masz anemii :/

Wiesz jest lekarz i lekarz.
Ja trafilam na ginekologa ktory mi powiedzial ze nie da m zwolnienia do pracy mimo ze zle sie czulam i bylam po poprzedniej stracie bo twierdzila ze ciaza to nie choroba a na drugi dzien w pracy sie zaczely bole,krwawienie a ten nastepny lekarz juz podchodzil do tego w ten sposob ze po stracie do kazdej ciazy trzeba podchodzic bardzo ostroznie.
Ogólnie przy moich ciazach byłam badana przez różnych ginekologow, żaden nie widzial nieprawidłowości. Czy mam do niej zaufanie, raczej tak chociaż nie ukrywam, że czasami są męczące te moje @. Ale cykl mam regularny jak w zegarku raczej, podejrzewam, że to będzie jakaś sprawa z hormonami a na badania hormonów nigdy nie dostalam pewnie bym sobie musiała prywatnie zrobić

No wlasnie to ginekolog powinien zlecic takie badania bo to ze pod wzgledem ginekologicznym jest ok nie znaczy ze nie ma jakiegos problemu innego ktory powoduje taka @

reklama
No wlasnie to ginekolog powinien zlecic takie badania bo to ze pod wzgledem ginekologicznym jest ok nie znaczy ze nie ma jakiegos problemu innego ktory powoduje taka @
A wiesz jak to jest oni wszyscy po jednych pieniądzach, może jeszcze jak bym miala problem z zajściem w ciążę to by mi kazali przebadac hormony, a tak nie widzą powodu

Do góry