reklama
kinga30
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Dzieciaki śpią, a ja nie mogę dospac☺ chyba przez brak męża w domu, przez tydzień się człowiek prztyzwyczai a tu spowrotem szara rzeczywistość.....Adiika my małego mieliśmy w zeszłym roku u siostrzenicy na 18stce, gdzie on wtedy chodził o 18 spać☺ ale poszedł spać jak zwykle muzyka grała nic mu nie przeszkadzało☺ za to po andrzejkach w listopadzie dzieciaki zostawaly z moja mamą jak tylko wróciliśmy o 4 jak mamę zobaczył to się rozbudzil i do 6 było po spaniu☺ a o 7 mąż w niedzielę wyjezdzal do pracy i tyle było z mojego snu☺ resztę dnia nie położyłam się ani na minutę dopiero wieczorem padlam o 21 chyba☺ i nawet za bardzo zmęczenia nie czułam w ciągu dnia☺ Ka.2606 witamy☺ super, że jest nas coraz więcej☺
G
goszczaca
Gość
Witaj skad jestesnapisz cos o sobieCześć dziewczyny, mam nadzieję, że można do Was dołączyć. Zaczynamy z mężem starania pod koniec wakacji W ciąży nigdy nie byłam, a zegar tyka, bo zaraz kończę 32 lata.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Stokrotenka23
Adika ja jestem co roku blada a w tym roku jakoś mi się odmieniło. Filtr na twarz nakładam bo za długo się meczylam by doprowadzić skórę do takiego stanu jaki teraz mam [emoji5] ale powiem Wam że jak mi opalenizna zblednie to będzie super ! Po raz pierwszy od 5 lat w zasadzie tak leżałam plackiem 2 godziny na balkonie.Tak, z synkiem i wzięliśmy też moją mamę do opieki. Więc jak zasnął to ona z nim była cały czas, a ja mogłam posiedzieć i potańcować
Zazdroszczę opalenizny Z racji tego, że zawsze pomagałam w pracach na gospodarstwie, to co lato byłam murzynem, no ale się skończyło Pamiętaj o filtrach następnym razem ^^
Ja też się cieszę, że jednak udane, bo nastawienie miałam fatalne. Na dodatek kłótnia przed kościołem z mężem jak zwykle zaliczona xd Jeśli chodziło o moje funkcjonowanie po nieprzespanej nocy to było naprawdę ok. Nawet na godzinkę się później z małym zdrzemnęłam, najlepsze, że wstaję przed 17, a tu koniec poprawin i wychodziliśmy jako ostatni
Kinga współczuję armagedonu Powodzenia w ogarnianiu
Miałam napisać dokładnie to samo Ja się też jeszcze nie wpisuję.
Mam psa chorego. Ma taki kaszel ze spać się nie da.... [emoji34]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Ka.2606
Cześć, jestem z Warszawy Jestem 7 lat po ślubie, ale zawsze jakoś starania nam były nie po drodze (bo jeszcze jeden wyjazd, bo trzeba kupić samochód, bo muszę schudnąć itp. A tu latka lecą i chyba nie ma co odkładaćWitaj skad jestesnapisz cos o sobie
kinga30
Ja też jestem 7 lat po ślubie☺ w kwietniu rocznicę mieliśmy☺Cześć, jestem z Warszawy Jestem 7 lat po ślubie, ale zawsze jakoś starania nam były nie po drodze (bo jeszcze jeden wyjazd, bo trzeba kupić samochód, bo muszę schudnąć itp. A tu latka lecą i chyba nie ma co odkładać
Leylah
Hej Dziewczyny!
Ka.2606, witaj i powodzenia w staraniach!
Addika, super, ze wesele udane
Karotka, Ja jeszcze poczekam Na dopisanie do tabelki, chyba, ze bedzie poczekalnia, to: Leylah, 30 Lat, pomorskie, 2 dzieci. Starania od września.
Ja to zawsze byłam baaardzo blada, srednio 2-3 razy w tygodniu slysze pytanie, czy sie dobrze czuje, albo, ze zle wygladam [emoji23] miło [emoji41] musze zaczac nosic przy sobie ostatnia morfologie.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ka.2606, witaj i powodzenia w staraniach!
Addika, super, ze wesele udane
Karotka, Ja jeszcze poczekam Na dopisanie do tabelki, chyba, ze bedzie poczekalnia, to: Leylah, 30 Lat, pomorskie, 2 dzieci. Starania od września.
Ja to zawsze byłam baaardzo blada, srednio 2-3 razy w tygodniu slysze pytanie, czy sie dobrze czuje, albo, ze zle wygladam [emoji23] miło [emoji41] musze zaczac nosic przy sobie ostatnia morfologie.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
kinga30
My po spacerze i zakupach☺ nie długo bo Marianne jeszcze trochę noga boli jak chodzi, a jak nie boli to już zaczyna biegać i skakać i potem boli:/ jeszcze coś mi dzisiaj od rana na gardło narzekala a wczoraj wszystko co zimne było najlepsze, z dzieciakami☺
reklama
mamunia86
Witam się i witam nową koleżankę.
Adiika, a gdzie prowadzisz wykresy? Recznie czy jakiś masz program? Ja mam program. Na razie odkladamy więc wykresy jak najbardziej wskazane. Do ciąży też są potrzebne.
U nas weekend przebiegł pomyślnie i rodzinnie.
Tabelka, jak będę już u progu starań to się dopiszę. Teraz liczę że mój mąż nie ma aż tak walecznych plemników i w ciąży nie będę, bo trochę nas poniosło.
Adiika, a gdzie prowadzisz wykresy? Recznie czy jakiś masz program? Ja mam program. Na razie odkladamy więc wykresy jak najbardziej wskazane. Do ciąży też są potrzebne.
U nas weekend przebiegł pomyślnie i rodzinnie.
Tabelka, jak będę już u progu starań to się dopiszę. Teraz liczę że mój mąż nie ma aż tak walecznych plemników i w ciąży nie będę, bo trochę nas poniosło.