reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Witam się i witam nową koleżankę.

Adiika, a gdzie prowadzisz wykresy? Recznie czy jakiś masz program? Ja mam program. Na razie odkladamy więc wykresy jak najbardziej wskazane. Do ciąży też są potrzebne.

U nas weekend przebiegł pomyślnie i rodzinnie.

Tabelka, jak będę już u progu starań to się dopiszę. Teraz liczę że mój mąż nie ma aż tak walecznych plemników i w ciąży nie będę, bo trochę nas poniosło.
Mamunia a narazie nie chcesz czy nie możesz?

reklama
Ka witaj ja też bym odkladala macierzynstwo do nie wiadomo kiedy. Mnie ciąża zaskoczyła (w małżeństwie-jak to w ogóle brzmi :D) i jestem szczęśliwa, ze tak wyszlo :) Za nic bym tego nie zmieniła. Powodzenia w staraniach :)

Kinga to się synek ucieszył na Twój powrót po andrzejkach xd Idziesz jeszcze na kontrol z tą kostką córki? A z gardłem to przerąbane.. :/

Mamunia ja prowadzę obecnie 3 cykl na ovufriend. Czasem dopisuje występowanie objawów śluzu plodnego. Z tym, że zapominam czasem zmierzyć temp. w poprzednim cyklu zdarzyło mi się to ok. 5 razy chyba :/ Dziś mam 9 dc i znowu zapomniałam...
I ja tak jak Ty mam nadzieję, że tej niespodzianki nie będzie, bo z mężem podzialalismy, on pijany i raczej na czas nie zdążył.. Teraz z wielką niecierpliwością będę czekać do terminu @ na spadek temp ;) (albo i nie :) )

Stokrotko jak Ty wytrzymalas plackiem 2 godziny? :O U mnie gora 15 max 20min jak mam leżeć. Zawsze w ruchu lepiej się opalam :) Teraz przy synku smaruję się przy okazji filtrem 50.

Jesteśmy na podwórku. Słoneczko świeci, synek śpi. Zapach wiejski :D Wakacyjnie się zrobiło haha :D

Adiika bardzo się ucieszył☺ do kontroli już nie idziemy stwierdził, że skręcenie nie jest poważne, tylko oszczędzać nogę, a wiecie jak z tym oszczedzaniem jak już przestaje boleć....gardło zobaczymy czy zdusimy w zarodku czy się coś rozwinie, mam nadzieję, że nie. Ja bym też nie wytrzymala leżeć na słońcu, ale chodzić po słońcu uwielbiam☺ adiika to może niedługo zobaczysz pozytyw;)

Ja mam na enpr.pl wykresy. Od ostatniej ciąży czyli 4 lata temu nie korzystaliśmy z mężem z I fazy wcale ale teraz się zdarzyło inaczej i w 6dc . Od strzału irygacja była. Śluz dopiero dziś lepszy ale nie płodny. Dziś 12dc więc minęło 6 dni i liczę, że statystyki ciaz z pierwszej fazy nie zawyzymy. Szanse małe ale są jakies są.

Nie powinnam być teraz w ciąży. Nie jest to dobry czas.

Ja mam na enpr.pl wykresy. Od ostatniej ciąży czyli 4 lata temu nie korzystaliśmy z mężem z I fazy wcale ale teraz się zdarzyło inaczej i w 6dc . Od strzału irygacja była. Śluz dopiero dziś lepszy ale nie płodny. Dziś 12dc więc minęło 6 dni i liczę, że statystyki ciaz z pierwszej fazy nie zawyzymy. Szanse małe ale są jakies są.

Nie powinnam być teraz w ciąży. Nie jest to dobry czas.
A to dlaczego nie jest dobry czas? Jesli można wiedziec.

Maz stwierdzil ze wyzdrowialam juz bo wpadłam w trans zakupow:D
Jutro pobranie krwi, ciekawa jestem wyników:/ moze przez tarczyce zajsc nie mogę:/

Mam planowaną operację na koniec sierpień. Po operacji rok, półtorej minimum bez ciąży ze względu na leki po operacji, które mam brać. A wiadomo, jak ciąża to nie operacja...
Pochopność i nieroztropność w zachowaniu to nie domena moja i męża. Bardzo rzadko mamy takie nierozważne akcje w tej naturze ale nawet tym ostrożnym jak widać bije na dekiel. No nie powiem, że dobrze zrobiliśmy, w tym wypadku i czasie to było bardzo nie rozsądne. Stało się, czekamy na finał. Nic już teraz nie zdziałamy.

Mam planowaną operację na koniec sierpień. Po operacji rok, półtorej minimum bez ciąży ze względu na leki po operacji, które mam brać. A wiadomo, jak ciąża to nie operacja...
Pochopność i nieroztropność w zachowaniu to nie domena moja i męża. Bardzo rzadko mamy takie nierozważne akcje w tej naturze ale nawet tym ostrożnym jak widać bije na dekiel. No nie powiem, że dobrze zrobiliśmy, w tym wypadku i czasie to było bardzo nie rozsądne. Stało się, czekamy na finał. Nic już teraz nie zdziałamy.
To juz rozumiem. Trzeba to trzeba przeczekac to zrozumialy, po tym wybryku są minimalne szanse na to zebys zafasolkowala. Bynaj mniej tak mi sie wydaje:unsure:

Kinga jak Twoja córa taka żywa, to nie da się w pełni jej upilnowac. Jakoś swoją energię też gdzieś musi spożytkować.
Może niech gardło plucze wodą z solą?

Mamunia a jakie długie masz cykle? Też będziesz widziała po temp. kiedy była owu, więc jak coś, to się długo nie będziesz niecierpliwic ;) Ja mam syna z przytulanek z 10 dc, tyle że wtedy nie prowadziłam wykresów, a spr jak zawsze temp jakieś 7 dni przed terminem @ i zamiast spadku, to się jej wzrostu doczekalam :)

Andzelika porob badania i będziesz wiedziała na czym stoisz. Trzymam kciuki, żeby wyszły bardzo dobrze :)
Nawet ja sie łapie na tym, że myślę, że po ciąży mogła mi się tarczyca "popsuć" :/

Mnie ucho zaczęło boleć :/ W poprzednim miesiącu też mnie pobolewalo 2 razy przez kilka dni. Oby ból minął i już nigdy nie wrócił, bo się męczę.
Jeszcze muszę się do dentystki umówić i do gina na przegląd..

Mykam spać papapap :)

Cześć dziewczyny. Adiika ona ma bardzo silny odruch wymiotny i niestety woda z sola nie przejdzie, ale psikalam jej na gardło, tabletki do ssania poszły w ruch☺ wczoraj niby twierdzla, że ja nie boli zobaczymy jak wstanie

reklama
Do góry