reklama
kinga30
Fanka BB :)
Jak nie biorę tak z 4 miesiące to już mi spadaAle na stale sie normuje czy do pierwszej @ jaka przyjdzie?
G
goszczaca
Gość
A ta anemia od kiedy ci sie pojawiła?Jak nie biorę tak z 4 miesiące to już mi spada
kinga30
Szczerze mówiąc to nie wiem bo pierwszy raz żelazo miałam robione po ciąży ale moja hemoglobina nigdy szału nie robiła☺A ta anemia od kiedy ci sie pojawiła?
G
goszczaca
Gość
Pytam sie bo i moj lekarz skierowal mnie na badania zelaza ogolnie morfologia tsh i glukozaPrzez 3 tygodnie na witaminach z zelazem żelazo mi się podniosło z 20 do 88 więc ładnie
reklama
adiika
Kinga strasznie Ci współczuję z tymi @, bo ja bym pierdolca dostała jakbym miała 9 dni się męczyć. To fajna niedziela Ci się szykuje, dzieci pewnie zadowolone
Ja na poprawinach. Wesele się udało Posiedzielismy do 5, wybawilam sie Synek grzeczniutki, spał od 22 do 4, potem cyc, przebudzenie o 6 więc znowu cyc, powtórka po 7 i pobudka na dobre o 8:20. Więc pięknie, oby powtorzylo sie to za 2 tygodnie
U mnie dziś ciepło, pochmurnie i czasem pokropi, więc fajnie bo bez gorąca Teraz siedzę w pokoju i usypiam moje bobo
Ja na poprawinach. Wesele się udało Posiedzielismy do 5, wybawilam sie Synek grzeczniutki, spał od 22 do 4, potem cyc, przebudzenie o 6 więc znowu cyc, powtórka po 7 i pobudka na dobre o 8:20. Więc pięknie, oby powtorzylo sie to za 2 tygodnie
U mnie dziś ciepło, pochmurnie i czasem pokropi, więc fajnie bo bez gorąca Teraz siedzę w pokoju i usypiam moje bobo