reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Jestem za :D :D :D slyszalam tez ostanio, ze nawet jak nie posprzatam, to święta i tak.się odbędą :D
Aaaaaaa!!! Kto takie plotki rozsiewa? Ale to potwierdzone? Myslisz, ze na pewno?
[emoji13] [emoji13] [emoji13]
Mi to sie tak nie chce, a do tego oboje z S jestesmy przeziebieni. Sprzatanie jak sprzatanie, nie mamy syfu a mieszkanie nie jest zagracone, wiec szybko pojdzie. Gotowac uwielbiam, wiec z tym nie ma problemu. To, co mnie tak na prawde przeraza, to pranie... mamy nagromadzone 2 pelne kosze, do tego jeszcze dojda reczniki i posciel... jak mam isc robic pranie, to dostaje apopleksji. A wszystko dlatego, ze to pranie odbywa sie w pralni na rogu... trzeba je tam zaniesc, wsadzic do pralek, czekac az sie wypierze, przelozyc do suszarek, potem wyjac, zapakowac, zaniesc do domu, rozpakowac, poukladac. O i masz... na sama mysl dostalam goraczki

My z synem wylądowaliśmy w przychodni... Znów...
Bo młody dostał ataku kaszlu ze kaszlal non stop przez dobre półtorej godziny. Damian nie pojechał do pracy tylko jak ja skończyłam klientki to wsiedliśmy w auto i pojechaliśmy do przychodni. Pediatra jak usłyszała jego kaszel przyjęła nas poza kolejką.. osłuchowo czysty, ale tak ostre zapalenie oskrzeli, że dostał steryd domięśniowo... Damian go trzymał a ja praktycznie płakałam z młodym... :( Teraz trochę lepiej ale sterydy doustne przepisane.. i dalej sterydy do inhalacji. Jestem przerażona... Nigdy aż tak mocno młodego mi nie złapało, mimo że już kilka razy miał i zapalenie oskrzeli i ktrani...
1513957766-edd1d6b85901a33f-aaaaaa.jpeg

ckaiyx8d63pd6voi.png

Biedny;( musi się strasznie męczyć. Dobrze ze już dostał leki to szybciutko mu przejdzie zdrówka dla synusia ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki zdrowiejcie nam szybciutko bo niedługo testowanie i musicie mieć dużo sił aby dobrze wypatrzeć te dwie kreseczki na testach. Ja dziś trochę posprzątałam jutro dokończę i gotowanko. Na szczęście zakupy już zrobione ale dziś już tyle ludzi było ze szok nawet nie chce myśleć co jutro będzie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kiedy miałaś owulacje? ;) Bo póki co ja z @wisienka94 mamy owulacje w tym samym czasie praktycznie. :D Czyli pozytywny test owu wczoraj i dziś.
Ja mialam pozytywny tylko przedwczoraj. Reszta negatywna. A ze byl pozytywny, to wiem na pewno
1513974149-5051988548aea376-aaaaaa.jpeg

Chociaz brzuch boli mnie dzis mocniej niz 2 dni temu... na wszelki wypadek seksy ze wspomagaczem sa codzinnie. Nie ma zmiluj.

Do góry