reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Ja mialam pozytywny tylko przedwczoraj. Reszta negatywna. A ze byl pozytywny, to wiem na pewno
1513974149-5051988548aea376-aaaaaa.jpeg

Chociaz brzuch boli mnie dzis mocniej niz 2 dni temu... na wszelki wypadek seksy ze wspomagaczem sa codzinnie. Nie ma zmiluj.
A jaki wspomagacz masz na myśli? :)

reklama
To coś na zasadzie Conceive plus? Moze skusze sie w przyszlym cyklu, jak teraz sie nie uda :)
Przykro mi, ja tez niedawno poroniłam..
Przykro mi :(
Podejrzewam, ze tak. Nie uzywalam nigdy zadnego innego tego typu, a jestem zadowolona. U mnie akurat pre-seed mial wysokie oceny i dobre komentarze, wiec sie skusilam. Jesli nie uda sie w tym cyklu, to od kolejnego bede jeszcze uzywac kremu z progesteronem. Tez ma dobre opinie w internetach

Ja mialam pozytywny tylko przedwczoraj. Reszta negatywna. A ze byl pozytywny, to wiem na pewno
1513974149-5051988548aea376-aaaaaa.jpeg

Chociaz brzuch boli mnie dzis mocniej niz 2 dni temu... na wszelki wypadek seksy ze wspomagaczem sa codzinnie. Nie ma zmiluj.
To dzień przed nami, oby nam ta owulacja przyniosła cud. :)

Przykro mi :(
Podejrzewam, ze tak. Nie uzywalam nigdy zadnego innego tego typu, a jestem zadowolona. U mnie akurat pre-seed mial wysokie oceny i dobre komentarze, wiec sie skusilam. Jesli nie uda sie w tym cyklu, to od kolejnego bede jeszcze uzywac kremu z progesteronem. Tez ma dobre opinie w internetach
To w takim razie zycze Ci, zeby ten cykl był udany :*

To w takim razie zycze Ci, zeby ten cykl był udany :*
Ja Tobie tez :*

Wszystkim probojacym zycze dwoch kresek, rosnacych bet, glosnego ktg, pieknych widokow na usg, kopania w brzuch oraz porodu naturalnego bez uszkodzenia krocza. Jesli o czyms zapomnialam, dodajcie sobie. Tego tez Wam zycze :)

Oby... sama nie wierze w to, co przeszlo mi przez mysl... a moze by tak sie pomodlic...?

W kazdym razie, moja ciocia czarownica przyslala mi runy na ciaze. Trzeba zapisac je na czerwono i trzymac w sypialni.
1513977953-e5d3c65a0cfce04c-aaaaaa.jpeg
U mnie nie przejdzie, jestem ateistą. ;) W sumie takie runy od cioci czarownicy i modlenie się to taka trochę hipokryzja. :) Ale powiem Ci, że nieco w czary potrafię uwierzyć, coś w tym jest. :) Chciałabym poznać taką czarownicę jak Twoją ciocię, na pewno jest bardzo ciekawą osobą. :)

reklama
U mnie nie przejdzie, jestem ateistą. ;) W sumie takie runy od cioci czarownicy i modlenie się to taka trochę hipokryzja. :) Ale powiem Ci, że nieco w czary potrafię uwierzyć, coś w tym jest. :) Chciałabym poznać taką czarownicę jak Twoją ciocię, na pewno jest bardzo ciekawą osobą. :)
To jak jestes ateistka to se runy wrzuc do sypialni tylko. To ma byc magia a nie religia ;) i mysl pozytywnie o ciazy oraz wizualizuj sobie w glowie. Wszystko bowiem w glowie sie zaczyna.
A co do mojej cioci, to owszem, jest ciekawa;). Ma zaklecia, runy, amulety na wszystko. Juz nie raz korzystalam, i poki co zawsze udaje mi sie wyjsc calo z roznych dziwnych sytuacji :>

Do góry