wisienka94
Fanka BB :)
No co za pech.. dopodało mnie na same świeta i owulacje. Mam nadzieje że tak jak szybko przyszło to szybko pójdzieWięc na zdrowie!
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No co za pech.. dopodało mnie na same świeta i owulacje. Mam nadzieje że tak jak szybko przyszło to szybko pójdzieWięc na zdrowie!
Oby!No co za pech.. dopodało mnie na same świeta i owulacje. Mam nadzieje że tak jak szybko przyszło to szybko pójdzie
A może to dobry znakOby!
Dzisiaj znajoma, a dokładnie mama mojej koleżanki ze szkoły pytała się mojego taty na kiedy mam termin porodu. Na to mój tata mówi, że żeby rodzić trzeba być w ciąży. [emoji14]
Zastanawiam się skąd taka informacja, czy to przez zdjęcie z wakacji, czy może taka gruba jestem. haha
A może to jakiś znak?
Mam wielką nadzieję.A może to dobry znak
Jakie biedactwo dużo zdrówka dla synusia!My z synem wylądowaliśmy w przychodni... Znów...
Bo młody dostał ataku kaszlu ze kaszlal non stop przez dobre półtorej godziny. Damian nie pojechał do pracy tylko jak ja skończyłam klientki to wsiedliśmy w auto i pojechaliśmy do przychodni. Pediatra jak usłyszała jego kaszel przyjęła nas poza kolejką.. osłuchowo czysty, ale tak ostre zapalenie oskrzeli, że dostał steryd domięśniowo... Damian go trzymał a ja praktycznie płakałam z młodym... Teraz trochę lepiej ale sterydy doustne przepisane.. i dalej sterydy do inhalacji. Jestem przerażona... Nigdy aż tak mocno młodego mi nie złapało, mimo że już kilka razy miał i zapalenie oskrzeli i ktrani...
Lacze sie w bolu i zdrowka zyczeNo co za pech.. dopodało mnie na same świeta i owulacje. Mam nadzieje że tak jak szybko przyszło to szybko pójdzie
Moja tez... ale nie ma sensu zyc przeszloscia. Ja np ozdrowialam z depresji i lekow jak tylko sie rozstalam. Tylko hashimoto i dlugi zostaly.A mój sam mnie wręcz wepchnął w ręce mojego przyjaciela z którym właśnie teraz jestem. Dłuuga historia.
To przybij piąteczke. Ja dziś cały dzień w łożku. Śpie prawie non stop. A jeszcze owu akurat. Zdrówka [emoji8] mamy zamiar jutro ubrać choinke i musze iść do babci posprzatać. Mam nadzieje ze będe sie już lepiej czulaCześć dziewczynki, jak przygotowania do świąt? Ja chora jestem, a jeszcze jutro bede walczyć w pracy