reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Jestem za :D :D :D slyszalam tez ostanio, ze nawet jak nie posprzatam, to święta i tak.się odbędą :D
Aaaaaaa!!! Kto takie plotki rozsiewa? Ale to potwierdzone? Myslisz, ze na pewno?
[emoji13] [emoji13] [emoji13]
Mi to sie tak nie chce, a do tego oboje z S jestesmy przeziebieni. Sprzatanie jak sprzatanie, nie mamy syfu a mieszkanie nie jest zagracone, wiec szybko pojdzie. Gotowac uwielbiam, wiec z tym nie ma problemu. To, co mnie tak na prawde przeraza, to pranie... mamy nagromadzone 2 pelne kosze, do tego jeszcze dojda reczniki i posciel... jak mam isc robic pranie, to dostaje apopleksji. A wszystko dlatego, ze to pranie odbywa sie w pralni na rogu... trzeba je tam zaniesc, wsadzic do pralek, czekac az sie wypierze, przelozyc do suszarek, potem wyjac, zapakowac, zaniesc do domu, rozpakowac, poukladac. O i masz... na sama mysl dostalam goraczki

My z synem wylądowaliśmy w przychodni... Znów...
Bo młody dostał ataku kaszlu ze kaszlal non stop przez dobre półtorej godziny. Damian nie pojechał do pracy tylko jak ja skończyłam klientki to wsiedliśmy w auto i pojechaliśmy do przychodni. Pediatra jak usłyszała jego kaszel przyjęła nas poza kolejką.. osłuchowo czysty, ale tak ostre zapalenie oskrzeli, że dostał steryd domięśniowo... Damian go trzymał a ja praktycznie płakałam z młodym... :( Teraz trochę lepiej ale sterydy doustne przepisane.. i dalej sterydy do inhalacji. Jestem przerażona... Nigdy aż tak mocno młodego mi nie złapało, mimo że już kilka razy miał i zapalenie oskrzeli i ktrani...
1513957766-edd1d6b85901a33f-aaaaaa.jpeg

ckaiyx8d63pd6voi.png

Biedny;( musi się strasznie męczyć. Dobrze ze już dostał leki to szybciutko mu przejdzie zdrówka dla synusia ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki zdrowiejcie nam szybciutko bo niedługo testowanie i musicie mieć dużo sił aby dobrze wypatrzeć te dwie kreseczki na testach. Ja dziś trochę posprzątałam jutro dokończę i gotowanko. Na szczęście zakupy już zrobione ale dziś już tyle ludzi było ze szok nawet nie chce myśleć co jutro będzie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kiedy miałaś owulacje? ;) Bo póki co ja z @wisienka94 mamy owulacje w tym samym czasie praktycznie. :D Czyli pozytywny test owu wczoraj i dziś.
Ja mialam pozytywny tylko przedwczoraj. Reszta negatywna. A ze byl pozytywny, to wiem na pewno
1513974149-5051988548aea376-aaaaaa.jpeg

Chociaz brzuch boli mnie dzis mocniej niz 2 dni temu... na wszelki wypadek seksy ze wspomagaczem sa codzinnie. Nie ma zmiluj.

Do góry