Dagaa11
Fanka BB :)
Jestem za slyszalam tez ostanio, ze nawet jak nie posprzatam, to święta i tak.się odbędąA moze by tak rzucic wszystko w cholere i wyjechac w Bieszczady?[emoji28]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem za slyszalam tez ostanio, ze nawet jak nie posprzatam, to święta i tak.się odbędąA moze by tak rzucic wszystko w cholere i wyjechac w Bieszczady?[emoji28]
Aaaaaaa!!! Kto takie plotki rozsiewa? Ale to potwierdzone? Myslisz, ze na pewno?Jestem za slyszalam tez ostanio, ze nawet jak nie posprzatam, to święta i tak.się odbędą
Tylko nie Bieszczady. xD nie mogę słuchać o Bieszczadach [emoji23]A moze by tak rzucic wszystko w cholere i wyjechac w Bieszczady?[emoji28]
To na Islandie [emoji1] marze od dawna o niejTylko nie Bieszczady. xD nie mogę słuchać o Bieszczadach [emoji23]
Już lepiej [emoji23]To na Islandie [emoji1] marze od dawna o niej
Ogolnie na wakacje. Stres nie sprzyja zachodzeniu w ciaze.Już lepiej [emoji23]
My z synem wylądowaliśmy w przychodni... Znów...
Bo młody dostał ataku kaszlu ze kaszlal non stop przez dobre półtorej godziny. Damian nie pojechał do pracy tylko jak ja skończyłam klientki to wsiedliśmy w auto i pojechaliśmy do przychodni. Pediatra jak usłyszała jego kaszel przyjęła nas poza kolejką.. osłuchowo czysty, ale tak ostre zapalenie oskrzeli, że dostał steryd domięśniowo... Damian go trzymał a ja praktycznie płakałam z młodym... Teraz trochę lepiej ale sterydy doustne przepisane.. i dalej sterydy do inhalacji. Jestem przerażona... Nigdy aż tak mocno młodego mi nie złapało, mimo że już kilka razy miał i zapalenie oskrzeli i ktrani...
Kiedy miałaś owulacje? Bo póki co ja z @wisienka94 mamy owulacje w tym samym czasie praktycznie. Czyli pozytywny test owu wczoraj i dziś.Ogolnie na wakacje. Stres nie sprzyja zachodzeniu w ciaze.
A propos, ja prosze o kciuki, bo owulacja byla i dzialania ze wspomagaczem tez byly. Testuje w moje 30 urodziny [emoji28]
Ja mialam pozytywny tylko przedwczoraj. Reszta negatywna. A ze byl pozytywny, to wiem na pewnoKiedy miałaś owulacje? Bo póki co ja z @wisienka94 mamy owulacje w tym samym czasie praktycznie. Czyli pozytywny test owu wczoraj i dziś.