reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

To jak jestes ateistka to se runy wrzuc do sypialni tylko. To ma byc magia a nie religia ;) i mysl pozytywnie o ciazy oraz wizualizuj sobie w glowie. Wszystko bowiem w glowie sie zaczyna.
A co do mojej cioci, to owszem, jest ciekawa;). Ma zaklecia, runy, amulety na wszystko. Juz nie raz korzystalam, i poki co zawsze udaje mi sie wyjsc calo z roznych dziwnych sytuacji :>
No dokładnie, religia a czary to przeciwności, nie muszę się rozpisywać dlaczego bo dobrze o tym wie raczej każdy. :p Ale mam problem bo mam tylko czerwone długopisy. :)

reklama
No dokładnie, religia a czary to przeciwności, nie muszę się rozpisywać dlaczego bo dobrze o tym wie raczej każdy. [emoji14] Ale mam problem bo mam tylko czerwone długopisy. :)
Musi byc na czerwono.
Ja bylam w wc obadac sytuacje, bo caly czas powatpiewam w prawdziwosc mojej owulacji. Szyjka jest wysoko bo ledwo siegam, ale sluz jakis taki... suchy?
No nic moze i tak bo ostatnimi czasy malo pije i moze sie odwodnilam.
Nie mam natomiast pojecia jak pozbac czy rzeczona szyjka jest otwarta czy zamknieta. To juz nie moj lvl...

Wspolczuje pracy. Ja mam wolne cale 3 dni :D
Widze, ze duzo z nas chorych teraz...
Co do swiat... to mam tylko chionke bidulke. Jeszcze nie posprzatane nawet. Jutro bede sprzatac i cos tam ugotuje, a do pralni tym razem wysle pana S.
Ja mam wolne do 7 stycznia a od 8 nowa praca :p a q domu mimo ze swiąt nie szykuję bo to teściów idziemy to itak masa roboty.

A przez moje nocne gadanie z M do 5 nad ranem dzisiaj bylam tak wyje*ana że po 20 po prostu padlam jak mucha i jak sie obudzilam to patrze na godzine a tu zonk! 22 sie zrobila :-/ szybko sie umylam i leze dalej. Jutro wysylam M z młodą po ostatnie prezentowe zakupy a sama bede sprzątac dookola cala chatę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

:) powodzenia
Zauwazylam tez, ze przrd jakimikolwiek swietami ludzie na gwalt robie zakupy jakby zapasy na wojne robili.
Nie wiem czy wszedzie tak jest czy w Polsce tylko. Ja przed swietem dziekczynienia tez poszlam do sklepu z lekiem, ze bedzie tlok i kolejki, ale nic takiego sie nie zdarzylo :)
Dzisiaj w biedronce byłam po drobne zakupy na obiad a kolejki jak za PRL chyba. Od kas przez całą długoac sklepu :-/ a w wozkach i koszykach zakupy jak na miesiac zapasów porobione mimo ze sklepy beda nieczynne 25 i 26 grudnia tylko bo w Wigilę jeszcze otwarte do ktorejs tam godziny bedzie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ja mam wolne do 7 stycznia a od 8 nowa praca :p a q domu mimo ze swiąt nie szykuję bo to teściów idziemy to itak masa roboty.

A przez moje nocne gadanie z M do 5 nad ranem dzisiaj bylam tak wyje*ana że po 20 po prostu padlam jak mucha i jak sie obudzilam to patrze na godzine a tu zonk! 22 sie zrobila :-/ szybko sie umylam i leze dalej. Jutro wysylam M z młodą po ostatnie prezentowe zakupy a sama bede sprzątac dookola cala chatę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Haha tak sie koncza nocne rozmowy;)
Ja to bym chciala ominac jutro i obudzic sie w niedziele i zobaczyc, ze posprzatane, poprane i pogotowane :D

A moze by tak rzucic wszystko w cholere i wyjechac w Bieszczady?[emoji28]
Eee ja bym wolala rzucic to wszystko i do Nowego Roku na Helu pobyc. Sylwestra nad morzem slędzić, to jedno z moich małych marzeń, przywitac nowy rok na plaży:-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Dzisiaj w biedronce byłam po drobne zakupy na obiad a kolejki jak za PRL chyba. Od kas przez całą długoac sklepu :-/ a w wozkach i koszykach zakupy jak na miesiac zapasów porobione mimo ze sklepy beda nieczynne 25 i 26 grudnia tylko bo w Wigilę jeszcze otwarte do ktorejs tam godziny bedzie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Hahah o tym mowie wlasnie.
A nie wiem czy bylas kiedys na ofercie specjalnej w lidlu. Mam 2 kolezanki, ktore chodza i biora udzial w tym evencie ;) walczyly o torebki i sprzet do cwiczen

reklama
Haha tak sie koncza nocne rozmowy;)
Ja to bym chciala ominac jutro i obudzic sie w niedziele i zobaczyc, ze posprzatane, poprane i pogotowane :D
Ja to bym się chciala obudzić w dniu w ktorym pozytywny test bede widziala :p a idź w cholerę z tymi nocnymi rozmowami. Ja jak to ja bo moglam w domu się przespać ale M do pracy na popołudnie jechal a spal jeszcze mniej niż ja bo wstal po o i jechal po prezent dla mnie :p ale tigera wypil mi też kupil o tylko dzieki temu sie obudzilam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Do góry