reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

No nasze dzieci są w dzisiejszych czasach bardzo bardzo mądre aż za mądre ...
Wiesz ja pamietam jak robiłam jakieś zadanie tekstowe córce z matematyki i ona dostała za to -4 tylko dlatego ze jej nie posluchalam i zrobilam po swojemu haha do dzis mi to wypomina jak próbuje sie z nią kłócić ze to ja mam racje haha
Takie kłótnie też mają swój irok xD jak ja mlodej wypomnialam ze miesiac temu o jakąś pierdołę się ze mną spierala to cala czerwona zawstydzona i sie jeszcze wypierala że tematu nie bylo hehehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Każdy ma inny gust ja np zamarzylam sb tak [emoji2] A co do twojej to jest zmysłowa ta która jest na foto i myślę że ten twój jak cie w tej ujzy to już w Urzędzie nie bd mogl się powstrzymać [emoji6] hihi wiesz co mam.na myśli hehe
1513687600-d9e7f93fe1741a3e-aaaaaa.jpeg
1513687607-14591848b59594b9-aaaaaa.jpeg

w4sqgzu395zb6ngs.png
To ja na zalando wynalazlam wczoraj zajebistą.....no zakochalam sie w niej.....
1513704978-4000a1cb1b2a8a5b-aaaaaa.jpeg

f2wlk6nllyt56xuu.png

Cześć dziewczyny, jak mogę to dołączę do was. Tez sie staramy z narzeczonym o maleństwo. Jestem mama dwójki 15 i 9 lat staramy sie dopiero drugi cykl. Dzis jest 16dc wiec za 12 dni testujemy. Po pierwszym nie udanym straciłam troche chęci, strach mnie dopada jak sobie pomyśle o ciąży i porodzie :(
Czytam was od jakiegoś czasu, gratuluje tym z pozytywnymi wynikami testu ciążowego i owulacji rowniez. W styczniu kończę 33lata a w kwietniu Ślub ... nie spieszę sie z zajściem w ciąże ale trzymam za was wszystkie kciuki zeby sie jak najszybciej Wam udało, bo z tego co piszecie to każda bardzo mocno tego pragnie :)
Witaj witaj. Ja o druga ciaze staralam sie 9 cykli no ale niestety w 8+3 stracilam dzidzi. Od marca albo kwietnia zaczynamy ponowne staranka. Widze ze Ty tez z tych co slubują się w przyszlym roku :-) ja w sierpniu :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

@Elodia gratuluje :) nie tylko dzieci ale i śluby bedą!
Juz wpisałam sie do tabelki, w szoku jestem ze aż tyle dziewczyn juz jest. Kolejna tabelkę trzeba bedxie zrobić we Wrzesniowkach 2018 za niedługo

@Joanulka yej faktycznie. Na dniach zaczną wysypywać się wrześnióweczki. A pomyslec ze poltora miesiaca twmu dopisywalam sie do lipcówek....ech.....no trudno. Nastepne dziecko donoszę do konca. Musi się udać. Moja córa bardzo chce rodzeństwo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

@Migdalove Twój test wyglada tak jak mój na dzień przed pozytywem z tym ze ja do tej pory robiłam tylko te z Allegro może wreszcie po leczeniu owulacja Ci się odblokowała trzymam kciuki i działajcie ;) @StarAnia gratuluje kochana ewidentne widać jaśniutkie druga kreseczkę @KatiNails otworzyłam szczęśliwy miesiąc dwóch kreseczek wreszcie się cis tu ruszyło oby więcej w grudniu dobrych wieści było @Joanulka witaj owocnych starannek ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ale zwykla czy jelitówka? Jak mnie zaplodnieniowa grypka zmogla to goraczke przez 3 dni mialam. A że skad ja sily na seksy wtedy wzielam to nie wiem xD ale byly owocne te seksy wtedy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Przeziębienie jakby nie wiem sama, bo grypa jest wirusem i objawy podobne do przeziębienia.

Do góry