1
174974
Gość
No to może jednak pojawi się za dwa dni piękna gruba druga kreskaTermin @ za dwa dni dopiero
Link do: Lista.xlsx
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to może jednak pojawi się za dwa dni piękna gruba druga kreskaTermin @ za dwa dni dopiero
Gratuluję. widze kreseczke !!![emoji7]Nie wiem, czy na screenie cokolwiek będzie widać...
Widać !!!! Gratulacje !!!Nie wiem, czy na screenie cokolwiek będzie widać...
Eeeee ale ja ten... juz dawno mam ślub za sobą jakies bedzie 15lat prawie stuknie w sierpniu. .Każdy ma inny gust ja np zamarzylam sb tak [emoji2] A co do twojej to jest zmysłowa ta która jest na foto i myślę że ten twój jak cie w tej ujzy to już w Urzędzie nie bd mogl się powstrzymać [emoji6] hihi wiesz co mam.na myśli hehe
Starałam sie od września 2015, ale to jest 1 cs po półrocznej przerwie na uregulowanie hormonówa gdzie fota?ile cykli się starałas??
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
bardzo się cieszę Twoim szczęściempowiedz mi jakie leki przyjmowałam na uregulowanieStarałam sie od września 2015, ale to jest 1 cs po półrocznej przerwie na uregulowanie hormonów