reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Serio ledwo żyję. ;/ Gardło to już powoli odmawia mi posłuszeństwa, nos też. Eh... Polecze się jakoś w domu.
Ja zawsze na przeziebienie to tony czosnku wpieprzalam i cebuli i herbatę z malinami i miodem.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Też mam tę domowe laboratorium kreski wychodzą super

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem czy widziałaś, u mnie właśnie w 7dc jest taka:
1513682351-3a0f1b34deb7c69b-aaaaaa.jpeg

Więc raczej jutro albo po jutrze wyjdzie ciemna kreska. :)

Załączniki

• 1513682351-3a0f1b34deb7c69b-aaaaaa.jpeg
    1513682351-3a0f1b34deb7c69b-aaaaaa.jpeg
    31 KB · Wyświetleń: 294
Hej dziewczyny. Ja po wizycie. Dziś 14dc a tu się okazało że już jestem po owu bo płyn był [emoji43] jestem w szoku. A może wcale nie było owulki a pęcherzyk się wchłonął? Lekarz mówi że była. Endometrium ładne 10mm. W tym cyklu nie mam brać luteiny. Kurczę ale jeszcze tempka mi nie skoczyła... hmm.. ja to z tych co mocno odczuwają owu ale lekarz mówi że np mogła być w nocy. No nie nastawiam się na ten cykl za bardzo [emoji20]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny, jak mogę to dołączę do was. Tez sie staramy z narzeczonym o maleństwo. Jestem mama dwójki 15 i 9 lat staramy sie dopiero drugi cykl. Dzis jest 16dc wiec za 12 dni testujemy. Po pierwszym nie udanym straciłam troche chęci, strach mnie dopada jak sobie pomyśle o ciąży i porodzie :(
Czytam was od jakiegoś czasu, gratuluje tym z pozytywnymi wynikami testu ciążowego i owulacji rowniez. W styczniu kończę 33lata a w kwietniu Ślub ... nie spieszę sie z zajściem w ciąże ale trzymam za was wszystkie kciuki zeby sie jak najszybciej Wam udało, bo z tego co piszecie to każda bardzo mocno tego pragnie :)
Witam :) fajnie że nas tutaj tak dużo [emoji8] trzymam kciuki za Twoje 2 kreseczki!!

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry