reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
@StarAnia gratulacje :*

Ja byłam na spotkaniu z koleżanką z forum i jej córeczką, już z drugą tak mi się udało spotkać. powiem wam coś super ! Poznajesz kogoś w internecie, spotykacie się pierwszy raz a wydaje wam się jakbyście znały się całe życie

@StarAnia gratulacje :*

Ja byłam na spotkaniu z koleżanką z forum i jej córeczką, już z drugą tak mi się udało spotkać. powiem wam coś super ! Poznajesz kogoś w internecie, spotykacie się pierwszy raz a wydaje wam się jakbyście znały się całe życie
Często tak się zdarza, mam jedną znajomą jeszcze z czasów prowadzenia photobloga i non stop ze sobą piszemy. Szkoda tylko, że mamy setki kilometrów od siebie. :c

@Migdalove dziewczyny z którymi się spotkałam też setki kilometrów ode mnie mieszkają, ale tak się zdarzyło, że były na wakacjach / u rodziny na tyle blisko że miałyśmy się możliwość spotkać :)

Cześć dziewczyny, jak mogę to dołączę do was. Tez sie staramy z narzeczonym o maleństwo. Jestem mama dwójki 15 i 9 lat staramy sie dopiero drugi cykl. Dzis jest 16dc wiec za 12 dni testujemy. Po pierwszym nie udanym straciłam troche chęci, strach mnie dopada jak sobie pomyśle o ciąży i porodzie :(
Czytam was od jakiegoś czasu, gratuluje tym z pozytywnymi wynikami testu ciążowego i owulacji rowniez. W styczniu kończę 33lata a w kwietniu Ślub ... nie spieszę sie z zajściem w ciąże ale trzymam za was wszystkie kciuki zeby sie jak najszybciej Wam udało, bo z tego co piszecie to każda bardzo mocno tego pragnie :)

Cześć dziewczyny, jak mogę to dołączę do was. Tez sie staramy z narzeczonym o maleństwo. Jestem mama dwójki 15 i 9 lat staramy sie dopiero drugi cykl. Dzis jest 16dc wiec za 12 dni testujemy. Po pierwszym nie udanym straciłam troche chęci, strach mnie dopada jak sobie pomyśle o ciąży i porodzie :(
Czytam was od jakiegoś czasu, gratuluje tym z pozytywnymi wynikami testu ciążowego i owulacji rowniez. W styczniu kończę 33lata a w kwietniu Ślub ... nie spieszę sie z zajściem w ciąże ale trzymam za was wszystkie kciuki zeby sie jak najszybciej Wam udało, bo z tego co piszecie to każda bardzo mocno tego pragnie :)
Witaj! Przykro mi z powodu twojej straty. :( Zapisz się do naszej tabelki tnij.at/starania2018 , a jeśli będziesz miała z tym problem to służę pomocą. :) Trzymam już kciuki za testowanie. :)

Migdalove, może zle napisałam cos ale nie straciłam nic, tylko nie udało sie w pierwszej próbie- wtedy kiedy najbardziej tego chciałam a teraz czekamy choć jak pisałam strach okropny...

@Aggs świetna ta kiecka fo conversow, asos ma bardzo fajne sukienki. Dobrej jakości. Ja mam ich kilka w tym jedna koronkowa [emoji6]
Jak pisałaś, ze najlepiej w dżinsach to przed oczami miałam wizje spranych dżinsów, z dziurami na kolanach i skórzana kurtka z dzetami... i bardzo bym chciała taka sesje Ci zrobić [emoji7]
Bardzo fajny pomysł [emoji3]

@Migdalove bardzo ładne sukienki, pasują Ci takie romantyczne, delikatne [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Aggs świetna ta kiecka fo conversow, asos ma bardzo fajne sukienki. Dobrej jakości. Ja mam ich kilka w tym jedna koronkowa [emoji6]
Jak pisałaś, ze najlepiej w dżinsach to przed oczami miałam wizje spranych dżinsów, z dziurami na kolanach i skórzana kurtka z dzetami... i bardzo bym chciała taka sesje Ci zrobić [emoji7]
Bardzo fajny pomysł [emoji3]

@Migdalove bardzo ładne sukienki, pasują Ci takie romantyczne, delikatne [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jestes fotografem?? Ja takie wlasnie sprane dziurawe jeansy nosze<3
Czylo mowisz, ze spoko moge kupowac z asosa bez leku, ze scierka przyjdzie? Znalazlam jeszcze 2 szare sukienki, ale troche slodkie sa, musialabym cos dodac od siebie...

reklama
Umyłam jedno okno, więcej nie dam rady, takie zimno jest a ja przeziębiona, wolę nie ryzykować. Dalej za sprzątanie muszę się wziąć i później za naukę [emoji23]

Link do: Lista.xlsx
Ja mam do umycia całe mieszkanie do piątku a kompletnie mi się nie chce :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Do góry