reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
@StarAnia gratulacje :*

Ja byłam na spotkaniu z koleżanką z forum i jej córeczką, już z drugą tak mi się udało spotkać. powiem wam coś super ! Poznajesz kogoś w internecie, spotykacie się pierwszy raz a wydaje wam się jakbyście znały się całe życie

@StarAnia gratulacje :*

Ja byłam na spotkaniu z koleżanką z forum i jej córeczką, już z drugą tak mi się udało spotkać. powiem wam coś super ! Poznajesz kogoś w internecie, spotykacie się pierwszy raz a wydaje wam się jakbyście znały się całe życie
Często tak się zdarza, mam jedną znajomą jeszcze z czasów prowadzenia photobloga i non stop ze sobą piszemy. Szkoda tylko, że mamy setki kilometrów od siebie. :c

@Migdalove dziewczyny z którymi się spotkałam też setki kilometrów ode mnie mieszkają, ale tak się zdarzyło, że były na wakacjach / u rodziny na tyle blisko że miałyśmy się możliwość spotkać :)

Cześć dziewczyny, jak mogę to dołączę do was. Tez sie staramy z narzeczonym o maleństwo. Jestem mama dwójki 15 i 9 lat staramy sie dopiero drugi cykl. Dzis jest 16dc wiec za 12 dni testujemy. Po pierwszym nie udanym straciłam troche chęci, strach mnie dopada jak sobie pomyśle o ciąży i porodzie :(
Czytam was od jakiegoś czasu, gratuluje tym z pozytywnymi wynikami testu ciążowego i owulacji rowniez. W styczniu kończę 33lata a w kwietniu Ślub ... nie spieszę sie z zajściem w ciąże ale trzymam za was wszystkie kciuki zeby sie jak najszybciej Wam udało, bo z tego co piszecie to każda bardzo mocno tego pragnie :)

Cześć dziewczyny, jak mogę to dołączę do was. Tez sie staramy z narzeczonym o maleństwo. Jestem mama dwójki 15 i 9 lat staramy sie dopiero drugi cykl. Dzis jest 16dc wiec za 12 dni testujemy. Po pierwszym nie udanym straciłam troche chęci, strach mnie dopada jak sobie pomyśle o ciąży i porodzie :(
Czytam was od jakiegoś czasu, gratuluje tym z pozytywnymi wynikami testu ciążowego i owulacji rowniez. W styczniu kończę 33lata a w kwietniu Ślub ... nie spieszę sie z zajściem w ciąże ale trzymam za was wszystkie kciuki zeby sie jak najszybciej Wam udało, bo z tego co piszecie to każda bardzo mocno tego pragnie :)
Witaj! Przykro mi z powodu twojej straty. :( Zapisz się do naszej tabelki tnij.at/starania2018 , a jeśli będziesz miała z tym problem to służę pomocą. :) Trzymam już kciuki za testowanie. :)

Migdalove, może zle napisałam cos ale nie straciłam nic, tylko nie udało sie w pierwszej próbie- wtedy kiedy najbardziej tego chciałam a teraz czekamy choć jak pisałam strach okropny...

@Aggs świetna ta kiecka fo conversow, asos ma bardzo fajne sukienki. Dobrej jakości. Ja mam ich kilka w tym jedna koronkowa [emoji6]
Jak pisałaś, ze najlepiej w dżinsach to przed oczami miałam wizje spranych dżinsów, z dziurami na kolanach i skórzana kurtka z dzetami... i bardzo bym chciała taka sesje Ci zrobić [emoji7]
Bardzo fajny pomysł [emoji3]

@Migdalove bardzo ładne sukienki, pasują Ci takie romantyczne, delikatne [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Aggs świetna ta kiecka fo conversow, asos ma bardzo fajne sukienki. Dobrej jakości. Ja mam ich kilka w tym jedna koronkowa [emoji6]
Jak pisałaś, ze najlepiej w dżinsach to przed oczami miałam wizje spranych dżinsów, z dziurami na kolanach i skórzana kurtka z dzetami... i bardzo bym chciała taka sesje Ci zrobić [emoji7]
Bardzo fajny pomysł [emoji3]

@Migdalove bardzo ładne sukienki, pasują Ci takie romantyczne, delikatne [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jestes fotografem?? Ja takie wlasnie sprane dziurawe jeansy nosze<3
Czylo mowisz, ze spoko moge kupowac z asosa bez leku, ze scierka przyjdzie? Znalazlam jeszcze 2 szare sukienki, ale troche slodkie sa, musialabym cos dodac od siebie...

reklama
Umyłam jedno okno, więcej nie dam rady, takie zimno jest a ja przeziębiona, wolę nie ryzykować. Dalej za sprzątanie muszę się wziąć i później za naukę [emoji23]

Link do: Lista.xlsx
Ja mam do umycia całe mieszkanie do piątku a kompletnie mi się nie chce :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Do góry