Elodia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Było by super jakby owulacja przyszła, tylko żeby nic nie przeszkodziło zapłodnieniu.@Migdalove Twój test wyglada tak jak mój na dzień przed pozytywem z tym ze ja do tej pory robiłam tylko te z Allegro może wreszcie po leczeniu owulacja Ci się odblokowała trzymam kciuki i działajcie @StarAnia gratuluje kochana ewidentne widać jaśniutkie druga kreseczkę @KatiNails otworzyłam szczęśliwy miesiąc dwóch kreseczek wreszcie się cis tu ruszyło oby więcej w grudniu dobrych wieści było @Joanulka witaj owocnych starannek
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jakoś daje radę czasem mam dołka , ale jakoś daje radę. Teraz najtrudniejsze przede mną czyli czekanie na wyrok uda się czy nie... Odganiam myśli o ciąży i tak jest łatwiej.
Te testy z allegro jakieś felerne są. Nie mają porównania do tych z apteki.@Migdalove Twój test wyglada tak jak mój na dzień przed pozytywem z tym ze ja do tej pory robiłam tylko te z Allegro może wreszcie po leczeniu owulacja Ci się odblokowała trzymam kciuki i działajcie @StarAnia gratuluje kochana ewidentne widać jaśniutkie druga kreseczkę @KatiNails otworzyłam szczęśliwy miesiąc dwóch kreseczek wreszcie się cis tu ruszyło oby więcej w grudniu dobrych wieści było @Joanulka witaj owocnych starannek
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja mam te co są w aptece i w rossmannie, domowe laboratorium.Te testy z allegro jakieś felerne są. Nie mają porównania do tych z apteki.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Serio ledwo żyję. ;/ Gardło to już powoli odmawia mi posłuszeństwa, nos też. Eh... Polecze się jakoś w domu.
Te testy z allegro jakieś felerne są. Nie mają porównania do tych z apteki.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Też mam tę domowe laboratorium kreski wychodzą superJa mam te co są w aptece i w rossmannie, domowe laboratorium.