reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

No nasze dzieci są w dzisiejszych czasach bardzo bardzo mądre aż za mądre ...
Wiesz ja pamietam jak robiłam jakieś zadanie tekstowe córce z matematyki i ona dostała za to -4 tylko dlatego ze jej nie posluchalam i zrobilam po swojemu haha do dzis mi to wypomina jak próbuje sie z nią kłócić ze to ja mam racje haha
Takie kłótnie też mają swój irok xD jak ja mlodej wypomnialam ze miesiac temu o jakąś pierdołę się ze mną spierala to cala czerwona zawstydzona i sie jeszcze wypierala że tematu nie bylo hehehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Każdy ma inny gust ja np zamarzylam sb tak [emoji2] A co do twojej to jest zmysłowa ta która jest na foto i myślę że ten twój jak cie w tej ujzy to już w Urzędzie nie bd mogl się powstrzymać [emoji6] hihi wiesz co mam.na myśli hehe
1513687600-d9e7f93fe1741a3e-aaaaaa.jpeg
1513687607-14591848b59594b9-aaaaaa.jpeg

w4sqgzu395zb6ngs.png
To ja na zalando wynalazlam wczoraj zajebistą.....no zakochalam sie w niej.....
1513704978-4000a1cb1b2a8a5b-aaaaaa.jpeg

f2wlk6nllyt56xuu.png

Cześć dziewczyny, jak mogę to dołączę do was. Tez sie staramy z narzeczonym o maleństwo. Jestem mama dwójki 15 i 9 lat staramy sie dopiero drugi cykl. Dzis jest 16dc wiec za 12 dni testujemy. Po pierwszym nie udanym straciłam troche chęci, strach mnie dopada jak sobie pomyśle o ciąży i porodzie :(
Czytam was od jakiegoś czasu, gratuluje tym z pozytywnymi wynikami testu ciążowego i owulacji rowniez. W styczniu kończę 33lata a w kwietniu Ślub ... nie spieszę sie z zajściem w ciąże ale trzymam za was wszystkie kciuki zeby sie jak najszybciej Wam udało, bo z tego co piszecie to każda bardzo mocno tego pragnie :)
Witaj witaj. Ja o druga ciaze staralam sie 9 cykli no ale niestety w 8+3 stracilam dzidzi. Od marca albo kwietnia zaczynamy ponowne staranka. Widze ze Ty tez z tych co slubują się w przyszlym roku :-) ja w sierpniu :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

@Elodia gratuluje :) nie tylko dzieci ale i śluby bedą!
Juz wpisałam sie do tabelki, w szoku jestem ze aż tyle dziewczyn juz jest. Kolejna tabelkę trzeba bedxie zrobić we Wrzesniowkach 2018 za niedługo

@Joanulka yej faktycznie. Na dniach zaczną wysypywać się wrześnióweczki. A pomyslec ze poltora miesiaca twmu dopisywalam sie do lipcówek....ech.....no trudno. Nastepne dziecko donoszę do konca. Musi się udać. Moja córa bardzo chce rodzeństwo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

@Migdalove Twój test wyglada tak jak mój na dzień przed pozytywem z tym ze ja do tej pory robiłam tylko te z Allegro może wreszcie po leczeniu owulacja Ci się odblokowała trzymam kciuki i działajcie ;) @StarAnia gratuluje kochana ewidentne widać jaśniutkie druga kreseczkę @KatiNails otworzyłam szczęśliwy miesiąc dwóch kreseczek wreszcie się cis tu ruszyło oby więcej w grudniu dobrych wieści było @Joanulka witaj owocnych starannek ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ale zwykla czy jelitówka? Jak mnie zaplodnieniowa grypka zmogla to goraczke przez 3 dni mialam. A że skad ja sily na seksy wtedy wzielam to nie wiem xD ale byly owocne te seksy wtedy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Przeziębienie jakby nie wiem sama, bo grypa jest wirusem i objawy podobne do przeziębienia.

Do góry