reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

W pepco fajne świąteczne dodatki teraz. Świeczki, świeczuszki, fajne kubki widziałam też :) ostatnio kupiłam fajny kocyk. A że otworzyli przy moim bloku pepco to jestem stałym klientem. Uwielbiam takie pierdołki :) no oby ten wtorek okazał się szczęśliwy!

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
O to możemy podac sobie ręce Ja mam bzika na punkcie kubków miseczek itp

reklama
No to super już do roboty możecie się brać. A robisz testy owu?

My już się wzięliśmy do roboty jak tylko okres się skończył [emoji14] robię robię :) codziennie o tej samej porze dwa testy. Z dwóch różnych firm żeby mieć porównanie :) poza tym ja też owulację czuję :) jak rośnie pęcherzyk a potem jak pęknie to mam ból promieniujący w udo :) plus szyjka, plus śluz [emoji14] tylko kurde przez dwa cykle zaskoczyć nie mogło mimo że wycelowalismy. No nic trudno. O syna starałam się rok. Teraz dopiero 3cs więc trochę odpuściłam i nie robię sobie takiego ciśnienia jak dwa poprzednie cykle były. Pewnie blokada psychiczna przez stres jak wtedy kiedy starałam się o syna. Odpuściłam i nagle pierwszy cykl zaskoczył :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@KatiNails u mnie dziś już 7dc także czas leci szybko ... najgorzej bedzie przed ta wstretna @@@ ale no narazie czuje spokój i oby tak zostało caly czas w.okresie tych moich staranek niech mi Bóg dopomóże bym sie nigdy nie poddała i dzielnie znosiła porażki . ..
Dziewczynki u Nas zimno i snieznie brrrrr nie.lubie zimy tak juz tesknie za wiosną jak dla mnie zima moglaby w ogóle nie istnieć...
Zastanawiam sie na jak dlugi cykl sie.nastawić tym razem ale przypuszczam ze @@@ moge spodziewac sie po 28 dniach ...
@leeleeth jak tam u Was jak malutki ?jak.Zdrówko u Was?
@Dagaa11 gdzie sie podziewasz jak tam u Ciebie kochana?

W pepco fajne świąteczne dodatki teraz. Świeczki, świeczuszki, fajne kubki widziałam też :) ostatnio kupiłam fajny kocyk. A że otworzyli przy moim bloku pepco to jestem stałym klientem. Uwielbiam takie pierdołki :) no oby ten wtorek okazał się szczęśliwy!

Ja dzisiaj też byłam w pepco, i też mam takiego bzika ale chyba najbardziej na kubki. [emoji23] Jakbym pracowała to chyba 1/4 wypłaty wydawała bym w pepco [emoji23]

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj też byłam w pepco, i też mam takiego bzika ale chyba najbardziej na kubki. [emoji23] Jakbym pracowała to chyba 1/4 wypłaty wydawała bym w pepco [emoji23]

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kubki sobie robię na zamówienie [emoji14] dziewczyna u mnie na osiedlu robi :D
1512138988-3828aafbbebb7752-aaaaaa.jpeg
1512139007-468f25072e9e6419-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ewarut no właśnie najgorsza jest ta biel już bym chyba wolała dostać wstrętnej @ niż oglądać ta pustkę
@Migdalove no niby jeszcze 2 dni ale jakos nie czuje tego ale dziękuje za &&&
dobrze ze idę jutro do pracy to jakos zleci mam nadzieje

reklama
Do góry