reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

@leeleeth, będzie dobrze, zobaczysz. Moje wszystkie dzieci już po operacjach na migdalki. Chlopaki tylko migdalki. Średnia od razu przy usuwaniu migdałów i narkozie miała operowane uszy bo ma niedosłuch. Druga operacja na uszy była to drenaż jej robili. My też urologiczne problemy bo starszy ma zwezony napletek i nie schodzi mu. Mastka się gromadzi a to bardzo niedobrze. Jedni lekarze każą czekać i ręcznie sciagać aż pusci bo ma czas jeszcze drudzy już zabieg bo duży ...i bądź tu mądry. Tak, z jaderkami są takie problemy czasem. Do jednego lekarza chodźcie czy konyrole u innych też? Powodzenia jestem myślami z wami. Wiem jak to jest. A z oczami też Was wspieram. Czuję ten ból osobiscie. Doslowinie. Macie już daty operacji wyznaczone?

reklama
My jutro na 8:00 do szkoły a jeszcze nie śpimy. [emoji43] Jeszcze notatki trzeba sobie obczaić no i może jakieś [emoji179][emoji179] jak zgasną światła. [emoji23] Życzę Wam miłej nocki kochane! [emoji813]

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wrocilam niedawno z badania droznosci jajowodow, na szczescie sa drozne ale za to mam polipa na macicy :/ miala moze ktoras z was?

Bolalo mnie na poczatku dwa razy bo nie mogl sie przebic. Ale potem wlewanie tego plynu juz nie bolalo. Ogolnie do przezycia..ja to bylam za bardzo zestresowana..

Witam Was :)
My dziś nadrobiliśmy [emoji173][emoji173] :) od wczoraj zaczęły mi się dni płodne :) więc walczymy ostro ;)
Dziś mnie czeka sprzątanie i gotowanie a popołudniu goście :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam Was :)
My dziś nadrobiliśmy [emoji173][emoji173] :) od wczoraj zaczęły mi się dni płodne :) więc walczymy ostro ;)
Dziś mnie czeka sprzątanie i gotowanie a popołudniu goście :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki [emoji2]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry