reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

U Nas pierwszy śnieg [emoji2][emoji2][emoji2] Synuś już chce iść na dwór [emoji2]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@KatiNails oby tym razem zaskoczylo ;)
Ech, pierwszy śnieg... Tato mój wczoraj opowiada, ze w miescie ledwo przyproszylo chodnik, a już dziadkowie wnuczki swoje na sankach ciagaja, bo się wnuczki doczekac nie mogą. A ja mu na to, że ciekawe kto bardziej czeka na to pierwsze sankowanie-dwuletni wnuczek czy dumny dziadek :D

Ja się w poniedziałek wybieram na pobieranie wycinkow z szyjki macicy. Potem dwa tygodnie czekania na wyniki i już wszystko będzie wiadomo. Jest rak, czy nie ma raka...

Mój synuś już chce sanki , tylko nie wiem po czym bedziejeździł , bo tam może centymetr śniegu i jeszcze piach widać a na ulicy to nie wspomnę :)

hej.ja jestem chora:( Katinails kupujesz tego robota kuchennego z Lidla?też się nad nim zastanawiam.czy ktoś z Twoich znajomych ma?zadowolony jest?

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś 11 DC a test owu już taki :) pewnie jutro bądź pojutrze wyjdą dwie mocne krechy :D w tamtym cyklu przy owu mi taką kreska wyszła więc może owu nie było, może pęcherzyk nie pękł.
No nic zobaczymy:)
Tu jeszcze do owu z kalendarzyka jest 3/4 dni :)
1512212395-e99fae641545ad88-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ech, pierwszy śnieg... Tato mój wczoraj opowiada, ze w miescie ledwo przyproszylo chodnik, a już dziadkowie wnuczki swoje na sankach ciagaja, bo się wnuczki doczekac nie mogą. A ja mu na to, że ciekawe kto bardziej czeka na to pierwsze sankowanie-dwuletni wnuczek czy dumny dziadek :D

Ja się w poniedziałek wybieram na pobieranie wycinkow z szyjki macicy. Potem dwa tygodnie czekania na wyniki i już wszystko będzie wiadomo. Jest rak, czy nie ma raka...
trzymam mocno za Ciebie kciuki!przykre że musisz przez to przechodzić.

Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze! Będę trzymać za Ciebie kciuki !!!

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

hej.ja jestem chora:( Katinails kupujesz tego robota kuchennego z Lidla?też się nad nim zastanawiam.czy ktoś z Twoich znajomych ma?zadowolony jest?

Teściowa ma :)
Wcześniej miała oryginalnego Thermomixa :) ale szwagierka wzięła go a teściowa sobie kupiła tego z Lidla :)
Dokładnie to samo co starsze wersje Thermomix. Teraz od tego najnowszego różni się tym że nie ma platformy cookido

reklama
Ja dziś 11 DC a test owu już taki :) pewnie jutro bądź pojutrze wyjdą dwie mocne krechy :D w tamtym cyklu przy owu mi taką kreska wyszła więc może owu nie było, może pęcherzyk nie pękł.
No nic zobaczymy:)
Tu jeszcze do owu z kalendarzyka jest 3/4 dni :)
1512212395-e99fae641545ad88-aaaaaa.jpeg

No piękny już ten test! Trzymam kciuki za Twój cykl!

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry