reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Dzwoniłam do doktorka , powiedzial ,że 7 dni po owulacji progesteron sie robi . Powiedziałam , że owulacje mam 17 dc to kazał przyjść 14 dc na pierwszą wizytę. Chyba , że chcę to mogę wybrać się do niego zaraz po @ wtedy sprawdzi czy nie ma starych nie pękniętych pęcherzyków.
Lepiej isć dwa razy :) sprawdzisz czy ładnie rosną i czy ladnie pękają :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lepiej isć dwa razy :) sprawdzisz czy ładnie rosną i czy ladnie pękają :)

Tak właśnie myślę , bo po tym zabiegu to mnie tak bolą że coś strasznego, a ból około owulacyjny jest strasznie jestem w stanie funkcjonować wtedy. Musze coś z tym zrobić..

@leeleeth , czytalaś mój wczesniejszy post odnośnie dzieci? ...chyba, że nie chcesz napisać to rozumiem.

Musiałam cos przegapić. Zaraz poszukam [emoji6]

atdc9vvjktz16vlw.png

A my z siostra na kawce u babci właśnie :) później idziemy do pepco pobuszować troche :) ehh ten wtorek tak daleko jeszcze..

A co ciekawe promocje w pepco są ? dawno nie byłam ...
Daleko do wtorku , ale może okazać się bardzo szczęśliwy :) i oby tak było :)

A co ciekawe promocje w pepco są ? dawno nie byłam ...
Daleko do wtorku , ale może okazać się bardzo szczęśliwy :) i oby tak było :)
W pepco fajne świąteczne dodatki teraz. Świeczki, świeczuszki, fajne kubki widziałam też :) ostatnio kupiłam fajny kocyk. A że otworzyli przy moim bloku pepco to jestem stałym klientem. Uwielbiam takie pierdołki :) no oby ten wtorek okazał się szczęśliwy!

Ja już czuję że pęcherzyk rośnie :) za 4 dni owu a już czuję prawy jajnik :) w tamtym cyklu był lewy :)
Jeśli chodzi o dziecięce dzieci to w 5.10.15 są promocje.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@bambolina , witaj!

@leeleeth ojej! Co u Was tak chorowicie? Coś poważnego? Wiem jak to jest jak dzieci chorują, jak trafiają do szpitala. "Smak" operacji u dzieci też znam.... wiem co czuje wtedy mama, eh... Jak trzeba to trzeba.
Dużo siły i zdrowka dla Was!

Dziewczyny, tak pomyślałam, że jeśli są wśród Was katoliczki to może w czasie Waszego oczekiwania na dziecko podejmiecie Duchową Adopcję dziecka poczętego? Moje Duchowe Dziecko- czuję, że to chłoczyk - ma już 11 tygodni, w zasadzie lada dzień wskoczymy w 12 tydzień ciąży. Dzieci mówią do niego " nasz Janek" a ja synuś. To bardzo mi pomaga emocjonalnie, do tego ratuje się dziecko od aborcji, wyprasza łaski jego rodzicom aby go przyjeli, pokochali i wychowali. Bardzo polecam, szczególnie kiedy ma się aplikacje mobilną z rosnącym dzidziusiem.

@mamunia86 co do operacji to jeden synek 5letni Mikołaj będzie miał usuwałby migdał i druga operacje na oczy, 3letnie Witus miał niedawno problem z jądrem, napuchlo mu straszliwie, po konsultacji na IP okazało sie ze przy infekcji płyn z brzuszka spływa do jądra i konieczna jest operacja by zamknąć kanał przez kory sie sączy. Każde takie zebranie wody w mosznie grozi skrętem jądra i amputacja [emoji52]

atdc9vvjktz16vlw.png

reklama
Ja już czuję że pęcherzyk rośnie :) za 4 dni owu a już czuję prawy jajnik :) w tamtym cyklu był lewy :)
Jeśli chodzi o dziecięce dzieci to w 5.10.15 są promocje.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No to super już do roboty możecie się brać. A robisz testy owu?

Do góry