reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Dzwoniłam do doktorka , powiedzial ,że 7 dni po owulacji progesteron sie robi . Powiedziałam , że owulacje mam 17 dc to kazał przyjść 14 dc na pierwszą wizytę. Chyba , że chcę to mogę wybrać się do niego zaraz po @ wtedy sprawdzi czy nie ma starych nie pękniętych pęcherzyków.
Lepiej isć dwa razy :) sprawdzisz czy ładnie rosną i czy ladnie pękają :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lepiej isć dwa razy :) sprawdzisz czy ładnie rosną i czy ladnie pękają :)

Tak właśnie myślę , bo po tym zabiegu to mnie tak bolą że coś strasznego, a ból około owulacyjny jest strasznie jestem w stanie funkcjonować wtedy. Musze coś z tym zrobić..

@leeleeth , czytalaś mój wczesniejszy post odnośnie dzieci? ...chyba, że nie chcesz napisać to rozumiem.

Musiałam cos przegapić. Zaraz poszukam [emoji6]

atdc9vvjktz16vlw.png

A my z siostra na kawce u babci właśnie :) później idziemy do pepco pobuszować troche :) ehh ten wtorek tak daleko jeszcze..

A co ciekawe promocje w pepco są ? dawno nie byłam ...
Daleko do wtorku , ale może okazać się bardzo szczęśliwy :) i oby tak było :)

A co ciekawe promocje w pepco są ? dawno nie byłam ...
Daleko do wtorku , ale może okazać się bardzo szczęśliwy :) i oby tak było :)
W pepco fajne świąteczne dodatki teraz. Świeczki, świeczuszki, fajne kubki widziałam też :) ostatnio kupiłam fajny kocyk. A że otworzyli przy moim bloku pepco to jestem stałym klientem. Uwielbiam takie pierdołki :) no oby ten wtorek okazał się szczęśliwy!

Ja już czuję że pęcherzyk rośnie :) za 4 dni owu a już czuję prawy jajnik :) w tamtym cyklu był lewy :)
Jeśli chodzi o dziecięce dzieci to w 5.10.15 są promocje.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@bambolina , witaj!

@leeleeth ojej! Co u Was tak chorowicie? Coś poważnego? Wiem jak to jest jak dzieci chorują, jak trafiają do szpitala. "Smak" operacji u dzieci też znam.... wiem co czuje wtedy mama, eh... Jak trzeba to trzeba.
Dużo siły i zdrowka dla Was!

Dziewczyny, tak pomyślałam, że jeśli są wśród Was katoliczki to może w czasie Waszego oczekiwania na dziecko podejmiecie Duchową Adopcję dziecka poczętego? Moje Duchowe Dziecko- czuję, że to chłoczyk - ma już 11 tygodni, w zasadzie lada dzień wskoczymy w 12 tydzień ciąży. Dzieci mówią do niego " nasz Janek" a ja synuś. To bardzo mi pomaga emocjonalnie, do tego ratuje się dziecko od aborcji, wyprasza łaski jego rodzicom aby go przyjeli, pokochali i wychowali. Bardzo polecam, szczególnie kiedy ma się aplikacje mobilną z rosnącym dzidziusiem.

@mamunia86 co do operacji to jeden synek 5letni Mikołaj będzie miał usuwałby migdał i druga operacje na oczy, 3letnie Witus miał niedawno problem z jądrem, napuchlo mu straszliwie, po konsultacji na IP okazało sie ze przy infekcji płyn z brzuszka spływa do jądra i konieczna jest operacja by zamknąć kanał przez kory sie sączy. Każde takie zebranie wody w mosznie grozi skrętem jądra i amputacja [emoji52]

atdc9vvjktz16vlw.png

reklama
Ja już czuję że pęcherzyk rośnie :) za 4 dni owu a już czuję prawy jajnik :) w tamtym cyklu był lewy :)
Jeśli chodzi o dziecięce dzieci to w 5.10.15 są promocje.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No to super już do roboty możecie się brać. A robisz testy owu?

Do góry