reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

W pepco fajne świąteczne dodatki teraz. Świeczki, świeczuszki, fajne kubki widziałam też :) ostatnio kupiłam fajny kocyk. A że otworzyli przy moim bloku pepco to jestem stałym klientem. Uwielbiam takie pierdołki :) no oby ten wtorek okazał się szczęśliwy!

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
O to możemy podac sobie ręce Ja mam bzika na punkcie kubków miseczek itp

reklama
No to super już do roboty możecie się brać. A robisz testy owu?

My już się wzięliśmy do roboty jak tylko okres się skończył [emoji14] robię robię :) codziennie o tej samej porze dwa testy. Z dwóch różnych firm żeby mieć porównanie :) poza tym ja też owulację czuję :) jak rośnie pęcherzyk a potem jak pęknie to mam ból promieniujący w udo :) plus szyjka, plus śluz [emoji14] tylko kurde przez dwa cykle zaskoczyć nie mogło mimo że wycelowalismy. No nic trudno. O syna starałam się rok. Teraz dopiero 3cs więc trochę odpuściłam i nie robię sobie takiego ciśnienia jak dwa poprzednie cykle były. Pewnie blokada psychiczna przez stres jak wtedy kiedy starałam się o syna. Odpuściłam i nagle pierwszy cykl zaskoczył :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@KatiNails u mnie dziś już 7dc także czas leci szybko ... najgorzej bedzie przed ta wstretna @@@ ale no narazie czuje spokój i oby tak zostało caly czas w.okresie tych moich staranek niech mi Bóg dopomóże bym sie nigdy nie poddała i dzielnie znosiła porażki . ..
Dziewczynki u Nas zimno i snieznie brrrrr nie.lubie zimy tak juz tesknie za wiosną jak dla mnie zima moglaby w ogóle nie istnieć...
Zastanawiam sie na jak dlugi cykl sie.nastawić tym razem ale przypuszczam ze @@@ moge spodziewac sie po 28 dniach ...
@leeleeth jak tam u Was jak malutki ?jak.Zdrówko u Was?
@Dagaa11 gdzie sie podziewasz jak tam u Ciebie kochana?

W pepco fajne świąteczne dodatki teraz. Świeczki, świeczuszki, fajne kubki widziałam też :) ostatnio kupiłam fajny kocyk. A że otworzyli przy moim bloku pepco to jestem stałym klientem. Uwielbiam takie pierdołki :) no oby ten wtorek okazał się szczęśliwy!

Ja dzisiaj też byłam w pepco, i też mam takiego bzika ale chyba najbardziej na kubki. [emoji23] Jakbym pracowała to chyba 1/4 wypłaty wydawała bym w pepco [emoji23]

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj też byłam w pepco, i też mam takiego bzika ale chyba najbardziej na kubki. [emoji23] Jakbym pracowała to chyba 1/4 wypłaty wydawała bym w pepco [emoji23]

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kubki sobie robię na zamówienie [emoji14] dziewczyna u mnie na osiedlu robi :D
1512138988-3828aafbbebb7752-aaaaaa.jpeg
1512139007-468f25072e9e6419-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ewarut no właśnie najgorsza jest ta biel już bym chyba wolała dostać wstrętnej @ niż oglądać ta pustkę
@Migdalove no niby jeszcze 2 dni ale jakos nie czuje tego ale dziękuje za &&&
dobrze ze idę jutro do pracy to jakos zleci mam nadzieje

reklama
Do góry